Ahoj mám taký problém.Niesom vôbec vulgarna, nerobím nič zle v škole som trochu svojská ale nikdy som nikomu nič zle neurobila... Učiteľky si na mňa zasadli.Zneuzivaju svoje postavenie.Na svoju stranu si pritiahli aj mojich rodičov ale ja nechápem prečo..
Dovoľujú si voči mne veľa lebo vedia že som ticho a iba si vypočujem ich urážky.Posadili má ku katedre Každý mesiac mi kontrolujú skrinku mám zákaz nosiť do školy sukne.Mozno to tak vidím iba ja ale nemyslím si že je normálne keď sa učiteľ opýta že kto donesie triednu knihu do zborovne a povedia moje meno povie učiteľka radšej pošleme niekoho kto žije v realite veď tá by vám ju po ceste stratila,ďalšia učiteľka povie teraz vám idem vysvetlit nové učivo asi aj tebe... Ďalšia vieš mám šikovných žiakov múdrych sebavedomých ktorý vedia vypočítať... Atď. Ale zistila som že potrebujem niekoho sprosteho kto by to všetko zrealizoval tak čo ideš do toho ? A podobné narážky niečo takéto je pravidelne každý deň ale keď majú zlý deň vedia si pekne vyliať na mne svoju zlosť a to už ani nehovorím o tom že mi zamerne zhoršujú známky a zabávajú sa na tom, rada by som vedela čo som urobila ale vážne neviem som skôr uzavretá osoba nehovorím čo si myslím na verejnosti a pod. Preto nechápem čo by som im len mohla spraviť veď vždy som im pomáhala aj pomáham každú nástenku som robila ja a iné veci...
tak keď ťa to nasere bude ich to baviť ešte viac ja by som povedal že keď som taký retard idem vám robiť toho šaša, vypočítal by som jej to a sadol si bez komentu a chcem vidieť či by dačo ešte trepkala nabuduce neber si to všetko tak, dievčatá sú v tomto myslím citlivejšie ale musíš sa cez to preniesť, bude sa ti to hodiť aj v živote keď sa to naučíš Ohovárať ťa bude niekto stále a zosmiešňovať, kedykoľvek budeš chcieť dokázať niečo čo ostatný nie
@staphylococcus sú tam aj v pohode ľudia ale fakt pár. Ono sa to možno nezdá ale naozaj sú naši učitelia zakomplexovani ľudia. Tiež nad tým rozmýšľam ale vidia to tak aj všetci ostatní žiaci ale nikto si ma nezastal iba raz spolužiak tipu čo na srdci to na jazyku a dopadol rovnako
a máš skutočne 14 rokov, lebo mne to pripadá na 12-13... a ešte, že si nenapísala celú pravdu... myslím si, že rodičia maju isto dôvod, aby sa pridali na stranu -učiteliek...niečo si podstatne zatajila...
možno ťa berú tak že teba nič nerozhádže, z teba si môžu robiť srandu a preto takto vtipkujú, keby vedeli ako citlivo to vnímaš tak by to možno nerobili. Aj to môže byť, aj keď nehovorím, že to tak je, možno sú len zakomplexované, alebo počuli o tebe nejaké zlé klebety a teraz si o tebe myslia že sa ťaháš po zlých chodníčkoch, alebo sa ťa len snažia nejako nakopnúť k väčšej snahe. Je aj možné že každá má na to iný dôvod.
Skúm im nejako povedať pri najbližšej príležitosti že si nepraješ aby to robili, ale nerob to tak že im odpapuľuješ, ale narovinu.
no tak im povedz ze nech si tie nemiestne poznamky nechaju pre seba... na chvilku sa odhodlaj a vyjdi zo svojej bubliny, dissni ich, ale inteligentne a uvidis ci sa daco zmeni... stale mozes zmenit skolu ak to prehanaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ako ti môžme pomôcť?
hlavne toto odcituj svojim rodicom
a dalej na vedenie skoly, inspekciu alebo krajsky skolsky urad
Skúm im nejako povedať pri najbližšej príležitosti že si nepraješ aby to robili, ale nerob to tak že im odpapuľuješ, ale narovinu.