Mne sili ucho a celo - celo po tom, ako sme sa v prvej triede nahanali som spoluziakmi a ja som sa s jednym spoza rohu “naburala”.. on mi doslova zahryzol do cela a zlomil si polku zuba a ja som mala 4 stehy
Nie, s touto praktikou mam ovela viac skusenosti z opacnej strany.
(A teda, mala som zranenia, ktorym by prospelo, keby boli byvali zasite, ale ja som bola maly samovrah, tak mam napriklad hnusnu jazvu na holeni ).
Ranu na hlave, ked som sa na spiralovych kovovych schodoch ako dieta nahanal s kamaratom, tak sa mi smyklo a hlavou a chrbtom som ich krasne zopar poratal
strihali mi uzdičku pod hornou perou a niečo tam potom aj zašívali, nepamätám si to moc, bola som decko. len si pamätám, že mi odtiaľ trčal odtiaľ asi mesiac nejaký špagát a hrozne ma to rozčulovalo
Nohu. Sme hrali futbal a rozbil som sa na rebrine v škole. Prekvapivo som o tom ani nevedel a behal ďalej, až neskôr som si uvedomil,že mi z nej ide krv. Bola to 3.5cm rana, ktorú mi zašili a mám už pokoj, síce ostala jazva, no nevadí
Šili mi bradu keď som mala asi 12, doma sa mi zamotala hlava a odpadla som - bradou rovno na klietku nášho škrečka a potom mi šili hlavu, to si nepamätám, ale doteraz tam mám celkom plešinku
Opaľovala som sa, išla som do kúpeľne, odpadla som a hlavou som narazila na vaničku sprchovacieho kúta. Boli z toho 3 stehy na čele. Našťastie to dobre zašili a jazvu nevidno skoro vôbec a keďže je rovnobežná s vráskami, je to úplne v pohode
25 rokov som nemala žiadne stichy a keď som ostala tehotná, každý mi prízvukoval, aby som bola opatrná a blablabla, tak som si pre istotu rozrezala prst pri čistení akvária. Toľko krvi. Všade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(A teda, mala som zranenia, ktorym by prospelo, keby boli byvali zasite, ale ja som bola maly samovrah, tak mam napriklad hnusnu jazvu na holeni ).
na tej pravej mam celkom dlhu jazvu,kt
rastla so mnou