A mne sa hnusia umelé. Nie je to také prirodzené mäkučké na omak To je to isté ako chlap si miesto vtáka dá róbertka a tak bude klátiť. Neviem je zbytočné si dávať veľkosť nie je dôležitá ale s malými nemám skúsenosť zatiaľ
aj keď mám malé prsia, zväčšenie neplánujem, lebo sa mi umelé cecky nepáčia čiže nie, nestretla som sa s tým
myslím si však, že ak si nejaká baba chce dať prsia zväčšiť, tak je to len a len jej vec a ostatní sa do toho nemajú čo starať
jasné, že názory a hlúpe poznámky si neodpustia a vždy sa nájde niekto, kto bude pindať, ale to už je len na nej či si to bude pripúšťať alebo mávne rukou a povie si "kašľať na nich"
@arugula co ako? ja si myslim, ze nos je najdolezitejsia cast tvare, ktora dokaze pokazit dojem, ja sama by som si zrejme nechala spravit plastiku kebyze som nespokojna, ale proste plastiku prs nepochopim...nabuduce si radsje uvedom, ze kazdy moze mat vlastny nazor, to je novinka, ze?
kto pre boha bude odsudzovat babu s umelymi kozami? teda nie, inak...kto z ludi, ktori ju pred tym neodsudzovali, ju bude odsudzovat po tom, co si da silikony? silikony si obvykle chce dat len jeden jediny typ bab. niektori chalani maju doma ich sosky a vecer sa pred nimi modlia, ini ich maju za umele pice. na strednu ku nam chodila jedna pomerne uspesna fitnesska, ktora si dala spravit kozy. vyzeralo to dost prirodzene (bodaj by nie, tatko za to podla dostupnych informacii zacvakal fakt tazke prachy), ale ani snimi si nenasla novych obdivovatelov, resp. hejterov. kazdy tabor sa v tom svojom presvedceni posunul este o kusok dalej, ale to bol asi tak cely vplyv na okolie.
@momoglamorous už len vyjadrenie, že niektorí by potrebovali plastiku nosa. to sa reálne pozrieš na človeka a keď má veľký krivý nos, tak ti napadne, že by mal ľahnúť pod skalpel?
uvedomujem si to a preto som vyjadrila svoj názor na teba a tvoj komentár.
@arugula nie, cudujem sa keby baba, ktora by mala napriklad nechutny krivy skaredy nos by radsej chcela minut peniaze na plastiku prs, ktore predpokladam ze ma a investovala by ich do taklej veci...
@momoglamorous ale to by musel byť fest negustiózny nos.
takto to zmysel celkom aj dáva.
i keď ja tieto zásahy neuznávam, ešte pochopím po nejakej havárii a pod. ale nejde mi do hlavy to neustále zväčšovanie pŕs, zadkov, pier a neviem už akých častí tela.
Vemena a nie lebo sa nechystám a nikdy nebudem načo? Mne sa moje páčia a komu nie jeho vec btw.. Ja som proti akýmkoľvek zásahom skalpelovym a podobnym onym... Človek čo sa nelubi aký je je smutný a týmto šťastnejší veru nebude
Ja neviem no ja by som sa bál Furt mam také desivé predstavy že ak by som mal priateľku a mala by veľké silikonove cecky žeby som ju omylom nejak ťukol abo čo a by to prasklo v jej ceckoch.. neeeeee horor. By som sa v noci bal pri nej spať že čo keď sa prevalim a rozjebem jej to abo že sa rano zobudi a sa jej tie silikony na chrbat presunu nechapem tie ženy a mužov ale tak je to ich vec. Niekedy je to pohľad pekný ale načo....
@shoesmaniac zavisi samozrejme aj od velkosti. Preferujem sice mensie prsia, ale pacia sa mi aj velke, no silikony by som doma asi nechcel. Na pohlad mozno pekne (nie vzdy), ale ja som za co najvacsiu prirodzenost. Moja priatelka sa ani nemaluje a tusim ani na oci si nic nedava.
Navyse nie som zastanca operacii (sam som mal skoncit pod skalpelom a vysral som sa na to) pokial nie su uplne nevyhnutne. Ale na druhej strane ked si to zacvaka z vlastneho, tak je to jej vec.
Život je len jeden.. a ak ho máš celý prerevať kôli malým prsiam, tak je to nahovno.. kašli na názor chlapov a žiarlivých dievčat... sprav čo Ťa bude robiť šťastnou a ked Ťa bude niekto naozaj ľúbiť, tak bude ľúbiť aj Tvoje veľké umelé kozy
Moja znama robila sestru vo velkej susednej obci-cca 4000 ludi + male okolite obce. Povedala mi, že by som nikdy neverila, koľko žien má v skutočnosti silikony. Inak suhlasim, že radšej si dať urobiť nos, male prsia pokial nie su vyslovene chlapčenské tak by nemali vadiť.
@tommyhot ono vzdy lepsie ked sa dievca velmi nemaluje a raz za cas namalovana vyzera dobre ako ked sa niektore nonstop maluju a odlicene vyzeraju ako mumie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
myslím si však, že ak si nejaká baba chce dať prsia zväčšiť, tak je to len a len jej vec a ostatní sa do toho nemajú čo starať
jasné, že názory a hlúpe poznámky si neodpustia a vždy sa nájde niekto, kto bude pindať, ale to už je len na nej či si to bude pripúšťať alebo mávne rukou a povie si "kašľať na nich"
a uz len kvoli tomu, ake problemy mozu nastat a ze to treba pravidelne vymienat, sa mi to hnusi este viac
btw vacsinne zien prsia aj tak narastu vekom resp. po porode
niektori ludia by skor potrebovali plastiku nosu ako prs, trosku mimo temy, ale mat krivy a skaredy nos je podstatne horsie ako male prsia
,,niektori ludia by skor potrebovali plastiku nosu"
ty si nekompletná naozaj.
uvedomujem si to a preto som vyjadrila svoj názor na teba a tvoj komentár.
takto to zmysel celkom aj dáva.
i keď ja tieto zásahy neuznávam, ešte pochopím po nejakej havárii a pod. ale nejde mi do hlavy to neustále zväčšovanie pŕs, zadkov, pier a neviem už akých častí tela.
Skor ostatne zeny riesia preco som si dala prsia...
Inac si myslim, ze muzom sa to paci ale pred priatelkou nepovedia pravdu. :letim:
Navyse nie som zastanca operacii (sam som mal skoncit pod skalpelom a vysral som sa na to) pokial nie su uplne nevyhnutne. Ale na druhej strane ked si to zacvaka z vlastneho, tak je to jej vec.
A myslim si ze nejedneho muza by to mohlo naozaj odradit
Ale je to tvoje telo
že vemena preboha to je hrozne