Nemám rada Silvestra.
Čo robiť na Silvestra? Minulý rok sme boli s kamarátmi na chate, bolo nás tam pár, sú to super kamoši, ale už by som si to nezopakovala, nemám rada chatovačky Za to môj frajer je v tomto úúúúplný opak, ktorý rád trávi čas s priat
nemám priatelku,ale ak si predstavíme situáciu ,že mám a povie mi ,že chce silvestra len vo dvojici tak by som to nerešpektoval,kedze som rovnaký typ,že som rád medzi priatelmi ...a ekdze robím co chcem tak by som ju nechal samú doma ..lol aký som hajzel
ja som asi podobny ako tvoj frajo, vzdy som bol na nejakej chate/akcii, minuly rok som bol sam s holkou a bol to asi najlepsi silvester ked sa mu ta predstava nebude pacit, asi je niekde problem
Už pár rokov Silvester nijak neriešim...
Čiže mi je to jedno a na taký nápad by som reagoval pozitívne, výlet je dobre využitý (akýkoľvek) deň. Oproti chľastačkám.
ja neviem ja som minulý rok prvýkrát zažila silvestra mimo domova...akože niežeby to bolo vyslovene zlé ale...čo ja viem...nič pre mňa asi
ale rozmýšľam že tento rok zas pôjdem s nimi
inak ti nepomôžem, nemám frajera, čiže aspoň toto nemusím riešiť
Mne by sa páčilo, keby mi priateľ navrhol silvestra vo dvojici ...ako rada oslavujem v kruhu rodiny..ale toto by ma potešilo..len neviem ci by sa to u mňa dalo ...
ja som bola minulý rok s frajerom v meste, boli sme spolu len my dvaja, ale okolo nás mnoho ľudí, skvelá atmosféra a samozrejme sme mnoho známych, priateľov či rodinu postretávali a bolo to super, lebo to bol krrásny kompromis a neopakovateľný zážitok
týmto sa začínam deptať aj ja, minulý rok u frajerových kamarátov fajn párty a tento rok? buď si do konca roka niekoho nájdem, alebo budem doma zase štrikovať ako to bolo 2 roky dozadu ( a hej škrelo ma to :/ )
boze ved a co ste spojeni pupocnou snurou, ze musite byt na silvestra spolu? ja tiez neznasam chaty a divoke silvestrovske oslavy a keby moj partner ano tak mu to doprajem, chod s kamosmi na chatu aspon si to uzijes v chalanskej partii a nebudes sa musiet o mna starat a ja budem s mamou doma pit dzus a stretneme sa na novy rok. problem?
Ja som tiez ako toj frajer, cim viac ludi tym lepsie. Najradsej by som na silvestra ostala v Dansku (ale s tym ze by tu ostali aj vsetci moji kamarati a keby mam frajera co by chcel byt len so mnou tak neviem, asi by sme spolu neboli na silvestra
ja tiež neľúbim silvester a vždy som ho trávila doma lebo som nemala absolútne chuť sa kdesi najebávať/jašiť.
a odkedy mám frája tak ho trávime spolu v posteli. papáme, kukáme nejaké filmy, prskavkujeme. už tretí rok ideme takto silvestrovať a obom nám to vyhovuje.
@kitty7 to až tak lahko by si prekusla? no zo skúseností mám pocit,že síce by si toto povedala/spravila ale v priebehu roka by to bolo X-krát vyhodené na oči partnertovi ,že "sak ty si vtedy isiel s kamošmi..." lebo ženy to rady robia,že zahrajú "mamfpičistov" a potom je to vyhadzované na oči ešte rok
@jurito nie ja som nekonfliktny clovek keby sme spolu malo a on s kamaratmi dost by som ho samozrejme poziadala, ci by sme radsej nemohli stravit silvestra vo dvojici, co by ani tak neslo o toho silvestra ako proste o den spolu straveny... ale keby sme spolu dost tak ho nemam dovod obmedzovat... keby mna nasilu taha na chatu sa tiez citim obmedzovana, lebo to neznasam a fakt najradsej travim silvester s poharom dzusu pozerajuc z okna na ohnostroj a keby to nie je jeho salka kavy tak proste nie je
inak ano, my zeny to zvykneme vycitat, lebo vy chlapi radi od nas stale niekam utekate a my z toho potom mame zly pocit, citime sa nedocenene a podobne. venuj zene cas a hlavne kvalitne straveny cas, spravaj sa k nej ako princ k princeznej a nebude mat problem.
teda posledný som plánovala. s kamkou, že budeme samé doma a sa prejeme a prepijeme a bude nám hééj bez tých všetkých pártychtivcov.
lenže!
jej nejako preplo v hlave po polnoci a rozhodla sa, že aj ona chce ísť pártiovať sa, tak odišla a ja som sa ešte teda doopíjala sama, pofotila fotky s plyšákmi a šla spac!
zijem 21 rokov a zazila som zatial iba najviac nahovno silvestre ake sa daju zazit. to je jedno ci s kamosmi ci nekamosmi, proste vzdy hrozne
a tento rok ideme s frajerom a 20timi kamosmi na 5dnovu lyzovacku do hor, kde budeme pit a lyzovat a bavkat sa a prvy raz sa tesim na silvestra jupíčko
tak aj ja sa pochválim so svojou skúsenosťou z minulého roka a to, čo by som ti poradila tu už je napísané,tak to tu zbytočne nejdem pridávať
so!
s kamkou som sa minulý rok dohodla, že budeme spolu na silvestra, doma, že sa zabavíme ni
tak som došla a zrazu búm! bola tam aj jej manka aj dvaja susedia, a ja, že ok no, pohode, tak ved môžme ísť do jej izby a tam budeme samé a kamka, že či nezostaneme pri jej manke, tak ja, no dobre, prežijem, tak sme sa trošku zabavili, manka so susedmi do polnoci stiahli asi 4 fľaše vína a ďalší búm! kamke začalo byť zle a išla si ľahnúť do izby a mňa tam nechala z podnapitou mankou a susedmi takže paradne strávený silvester, manka tancovala spartakiádu na Michala Davida, jeden sused ma tam "balil" (ak sa to tak dá povedať) a druhý sused už, bud od žiaľu alebo neviemužodčoho tam lial do seba dalšiu fľašku vínka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
my si tiez cca kazdy rok toto delime alebo sa dohodneme na tom, co chceme robit a kam ist
Ja neviem ved to je len silvester, v podstate den ako hocijaky iny
Čiže mi je to jedno a na taký nápad by som reagoval pozitívne, výlet je dobre využitý (akýkoľvek) deň. Oproti chľastačkám.
ale rozmýšľam že tento rok zas pôjdem s nimi
inak ti nepomôžem, nemám frajera, čiže aspoň toto nemusím riešiť
Ja som tiez ako toj frajer, cim viac ludi tym lepsie. Najradsej by som na silvestra ostala v Dansku (ale s tym ze by tu ostali aj vsetci moji kamarati a keby mam frajera co by chcel byt len so mnou tak neviem, asi by sme spolu neboli na silvestra
a odkedy mám frája tak ho trávime spolu v posteli. papáme, kukáme nejaké filmy, prskavkujeme. už tretí rok ideme takto silvestrovať a obom nám to vyhovuje.
inak ano, my zeny to zvykneme vycitat, lebo vy chlapi radi od nas stale niekam utekate a my z toho potom mame zly pocit, citime sa nedocenene a podobne. venuj zene cas a hlavne kvalitne straveny cas, spravaj sa k nej ako princ k princeznej a nebude mat problem.
teda posledný som plánovala. s kamkou, že budeme samé doma a sa prejeme a prepijeme a bude nám hééj bez tých všetkých pártychtivcov.
lenže!
jej nejako preplo v hlave po polnoci a rozhodla sa, že aj ona chce ísť pártiovať sa, tak odišla a ja som sa ešte teda doopíjala sama, pofotila fotky s plyšákmi a šla spac!
takže fakt fakt už nikdy plánovačky žiadne!
a tento rok ideme s frajerom a 20timi kamosmi na 5dnovu lyzovacku do hor, kde budeme pit a lyzovat a bavkat sa a prvy raz sa tesim na silvestra jupíčko
no.. treba kompromis : )
so!
s kamkou som sa minulý rok dohodla, že budeme spolu na silvestra, doma, že sa zabavíme ni
tak som došla a zrazu búm! bola tam aj jej manka aj dvaja susedia, a ja, že ok no, pohode, tak ved môžme ísť do jej izby a tam budeme samé a kamka, že či nezostaneme pri jej manke, tak ja, no dobre, prežijem, tak sme sa trošku zabavili, manka so susedmi do polnoci stiahli asi 4 fľaše vína a ďalší búm! kamke začalo byť zle a išla si ľahnúť do izby a mňa tam nechala z podnapitou mankou a susedmi takže paradne strávený silvester, manka tancovala spartakiádu na Michala Davida, jeden sused ma tam "balil" (ak sa to tak dá povedať) a druhý sused už, bud od žiaľu alebo neviemužodčoho tam lial do seba dalšiu fľašku vínka!