No,takže mám 14rokov...
A problém tu je,že moji rodičia ma nechcú pustiť na Silvestra von...Bola by som vonku len max 1hodiny a aj stým makú problém..Som slušná,nepijem,nefajčím a mám slušnú kamaratku,ktorá odsudzuje fajčenie či alkohol..
prosím poradte m
A vysvetlila si im to tak ako teraz nám?Lebo tvoji rodičia si zrejme predstavujú nejakú veľkú ožranpárty spojenú s orgiami ked im vysvetlíš,že o takýto druh zábavy nemáš záujem,snád ti to dovolia
prosím vas nesmejte sa ale doteraz som na silvestra býval doma s rodinou a teraz mám prvý vážny vztah a s frajerkou chcem ísť na silvestra pozreť na ohnostroj.Ja mám 19 a ona 16 rokov. Rodičia jej dovolia byť aj dorána ak bude somnou.Prosím poradte mi kam by som snou po ohnostroji mal ísť do rána do cca do 4 velmi pekne vám dakujem vopred
naco chces ist vlastne von ked nepijes, nefajcis ? akoze mne to pride take o nicom..ta hodka a pol ti aj staci, bud rada ze ta v 14 niekam takto vobec pustia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja zase musím hľadať výhovorky, aby som nemusela ísť nikam do mesta a mohla zostať doma spať
zapalovat prskafky predsa !