Ako na Nový rok, tak i po celý rok! Tak i v ďalší sviatočný deň prichádza murča s ďalšou diskusnou hrou
Pravidlá sú v obrázku - jednoducho meníte link, a víťaz - ktorý bude len jeden - dostane, vyhrá EXKLUZÍVNU VÝHRU! a ja to nebudem... » i2
@ALL... nepýtajte sa ma, ci ste na konci, lebo ked tam budete, velmi rychlo zistite ze je koniec... koniec nie je napis
BROADCAST YOURSELF, alebo PRETOCENY OBRAZOK LOGA GOOGLE...
s peterkoo.. skus precitat co hovori ten velky napis... skladaj co najpresnejsie - na mm! - a riad sa napisom mozno sa tam skryva este nieco..
Teraz to začne byť drsné Toto je samoničiaca sa správa. Čiže o 4 minúty a 50 niečo sekúnd sa zničí... Na konci tejto správy je ďalší link, ktorý si opíš (použi papier a pero - dobre radím - mysli na budúcnosť) a potom na ten link choď Si totiž jediný človek, ktorý túto správu číta - môže ju čítať iba jeden človek - ostatným sa javí ako zničená - vzrušujúce, že? Ak by si to náhodou pokakal, tak mi napíš Ts-ku, prvý link je... » www.destructingmessage.com/msg.php?k=hjzei...
GRATULUJEM! UŽI SI SVOJICH 5 MINÚT SLÁVY! VYHRAL/A SI SILVESTROVSKÚ SÚŤAŽ! A AKÁ JE VÝHRA? NOO.... ŽIADNA! TREBA SA TEŠIŤ AJ Z NEMATERIÁLNYCH VECÍ .... aspoň si môžeš urobiť screen (ak nevieš, čo to je, tak si to rýchlo vygoogluj a dať si to do albumu
ccc a som zvažovala že idem ťa presviedčať aby si to vyklopil ...ale mi to bolo chvíľami čudné že ty si na to prišiel a nenapíšeš to sem a fakt ma napadlo že to bude niečo takéto že na konci že to bolo len pre lepší pocit že aj logicky uvažuješ a také niečo
@murcatko no ja som sa teda zabavila a ešte k tomu ked som došla k tomu záveru toho celého,ved som to od druhej riešila a ked som na chvíľu odišla od PC tak som uvažovala nad nejakou úlohou ktorú som nevedela vyriešiť ..normálne mne z toho šibalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
vyhral som?
ale ja to riesim uz od rana, nie od poobedia
to puzzle neviem
@47 sak nam pomoz lebo si budeme mysleit ze to nevies
BROADCAST YOURSELF, alebo PRETOCENY OBRAZOK LOGA GOOGLE...
s peterkoo.. skus precitat co hovori ten velky napis... skladaj co najpresnejsie - na mm! - a riad sa napisom mozno sa tam skryva este nieco..
kuk dole... dopredu... co tam pise ?
GRATULUJEM! UŽI SI SVOJICH 5 MINÚT SLÁVY! VYHRAL/A SI SILVESTROVSKÚ SÚŤAŽ! A AKÁ JE VÝHRA? NOO.... ŽIADNA! TREBA SA TEŠIŤ AJ Z NEMATERIÁLNYCH VECÍ .... aspoň si môžeš urobiť screen (ak nevieš, čo to je, tak si to rýchlo vygoogluj a dať si to do albumu
Click here to create a self-destructing message
Copyright © 2006 SpiffyNet Solutions, LLC. All Rights Reserved.
takze niekto to riesi vsetko podstivo a niekto sa kukne na koniec ...