sima má veľmi krásny hlas a občas jej to krásne zarýmuje, ale hrozne ma irituje ten jej náboženský podtón. lebo fakt mám dojem, že už len svätožiara jej chýba k dokonalému imidžu.
mňa to celkovo hudobne veľmi neoslovuje, tá uhladená a "dokonalá" zmes rádiového popu a gospelu, či čo to je.
a tá pesnička má dosť oničom text a príliš sa snaží byť taká....ja neviem, milá, neutrálna, nič neurážajúca.... proste neobsahuje nič silné takže je strašne nemastná neslaná
Simona je super, milé a skromné dievča nemala problém ísť so mnou vyniesť smeti
a jej pesničky možno majú náboženský podtón, ale vyžaruje z nich niečo špeciálne, niečo z bežného života, čo chýba slovenskej hudbe
keby som to len tak počula ako vy tak mám rovnaký názor.
ale nakoľko o simone niečo viac viem ( bráchova spolužiačka +sme z malého mesta) tak je to všetko pohodys.
Konkrétne táto pesnička, ktorú si tu uviedla sa mi veľmi páči aj pre melódiu a aj pre ten text, s ktorým sa stotožňujem
Ale páčia sa mi aj iné piesne od nej a mne sa naopak páči aj to, že má gospelový nádych
"Pod imelom" zabila Sima ale "Normálny život" to mi nejako nejde dokopy je to také hrané je tam snaha o niečo ale na počutie z toho necítim to čo spieva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mňa to celkovo hudobne veľmi neoslovuje, tá uhladená a "dokonalá" zmes rádiového popu a gospelu, či čo to je.
a tá pesnička má dosť oničom text a príliš sa snaží byť taká....ja neviem, milá, neutrálna, nič neurážajúca.... proste neobsahuje nič silné takže je strašne nemastná neslaná
a jej pesničky možno majú náboženský podtón, ale vyžaruje z nich niečo špeciálne, niečo z bežného života, čo chýba slovenskej hudbe
ale nakoľko o simone niečo viac viem ( bráchova spolužiačka +sme z malého mesta) tak je to všetko pohodys.
mne sa zdá, že to je chlapec, čo to napísal.
zase chápem to, že niekto, kto ju pozná, napíše niečo neutrálne. ja sa tiež k hudbe mojich kamošov radšej nevyjadrujem
a zahliadla som ju na koncerte Glena Hansarda
Ale páčia sa mi aj iné piesne od nej a mne sa naopak páči aj to, že má gospelový nádych