viem ze to tu nedavno bolo, ale nestihol som kontaktovat toho, co to vie poriadne spojazdnit. kupovat sa da, ale stavat, malovat... proste nic. tak pls kto to vie ať píše
Cracky od MONEY (US) a StarFuckers boli chybne, building mód bol disabled...
Zožeň si crack od MONEY (International) alebo nejaký z mini images, ktorý namountuješ do virtuálnej mechaniky (Alcohol 120% alebo Daemon Tools) a hru normálne spustíš...
V prípade, že by hra detekovala že beží z loadnutého image ani z originálneho média, môžeš použiť nejakú anti-blacklist utilitu, napríklad YASU...
Mal som ten isty problem. Ked nainstaluje daky datadisk na to (napr. pets, night life) tak by ti to malo ist. Keby daco, napis na e-mail: luss@chello.sk
hej to mal asi kazdy kto nemal original...ale mne to tiez islo ked som dala prvy datadisk ale aj tak som to preinstalovala na original...som myslela, ze nebudu problemy...
ale teraz ak ich hram dlhsie trochu tak je tak strasne spomalene a my to seka neda sa to normalne hrat...hlavne ak nieco postavim tak potom mi normalne neplynie hra...
ahojte velmi vas prosim ak by ste niekto vedeli v com je to ze v simsovi2 mi nejde stavat domy proste nic co sa stava sa mi neda neviete preco?? mozete pisat na meil - keity93@zoznam.sk
treba dobry crack stiahnut..ja vzdy stiahnem miliony crackov ale vzdy sa najde ten jeden vyvoleny...ale jo, pri simsoch colvek dochadza sem-tam o nervy ked instaluje downloady...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Cracky od MONEY (US) a StarFuckers boli chybne, building mód bol disabled...
Zožeň si crack od MONEY (International) alebo nejaký z mini images, ktorý namountuješ do virtuálnej mechaniky (Alcohol 120% alebo Daemon Tools) a hru normálne spustíš...
V prípade, že by hra detekovala že beží z loadnutého image ani z originálneho média, môžeš použiť nejakú anti-blacklist utilitu, napríklad YASU...
Mal som ten isty problem. Ked nainstaluje daky datadisk na to (napr. pets, night life) tak by ti to malo ist. Keby daco, napis na e-mail: luss@chello.sk
Sakra, tak mi tu chýba editácia príspevkov...
» www.sims-2.estranky.cz/stranka/www.sim...
Tu to je celkom zrozumitelne opisane
ale teraz ak ich hram dlhsie trochu tak je tak strasne spomalene a my to seka neda sa to normalne hrat...hlavne ak nieco postavim tak potom mi normalne neplynie hra...
dakujem pekne