z datadiskami je to problem na to potrebujes originalne 4 CD lebo inak sa ti to neopatchuje ale raz sa mi to podla jedneho spanielskeho navodu podarilo oklamat ale uz neviem ako...ale aj tak vraj sa moze pouzivat len jeden datadisk naraz...ja som mal len univerzitu a pozor s kazdym datadiskom prudko stupaju HW naroky...a aby si mohla stavat? to je jednoduche staci si spustat hru cez daemon tools cez mini neviem co
Ale dá sa to obabrať nejako. Je na to nejaký patch sa mi zdá. Skús zagugliť alebo nejaké fóra.
Totižto sims som mal, pametám si že som ten problém nejak vyriešil len to bolo pred nejakými dvoma rokmi tak si už napametám ako... A ja inteligent som si ho samozrejme nenapálil
hmm nevem ci je to pravda ze by sa to nemalo cacknut ja som to crackla a vsetko mi ide v pohode... chod na stranku www. gamesims.sk tam si najdi forum je tam poradna a takato otazka tam uz isto bola
Jasné,že sa to neoplatí...ja mám všetky datadisky k sims 2 a pekne mi idu.. dokonca netuším ako sa mi to podarilo,nepotrebujem na hru ani cd a ani ju nezapínam cez nijaký program (kedysi som to hrala cez deamon)...a emoboy112 ako vieš,že sa nebude dat stiahnut ani napálit? To je dobrá blbost,takú hru ešte nevymysleli...
12. no tak sa zoznam zo sims3.......ta sa nebude dat , bude mat neyake specialne opatrenia proti sťahovaniu a napaľovaniu...vies písali to ty ktorý tu hru tvoria vies...ale určite klamali ze =/
ja mam vsetky neoriginalky a vsetky co su a idu uplne dobre a cele...no ale nebavi ma to len my to zabera 50 giga...v kazdom datadisku su asi dve nove vevci a je to velke ako rit
@17 Obrazne povedané. Neúmerne stúpajú nároky vzhľadom k tomu čo ten datadisk ponúka.
Inak emoboy: nemá každý bohatého otecka ktorý mu kúpi hru.
A sims 3. To že sa nedá napáliť vyhlasovali aj o sims dvojke a kde sme teraz. Vždy sa nájde nejaký fachmen ktorý to dokáže oblbnúť tobôž na takúto známu hru na ktorej sa dá sakra dobre zarobiť. A keď sa nájde čo i len jedna kópia onedlho sa pekne rozšíri...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Totižto sims som mal, pametám si že som ten problém nejak vyriešil len to bolo pred nejakými dvoma rokmi tak si už napametám ako... A ja inteligent som si ho samozrejme nenapálil
Inak emoboy: nemá každý bohatého otecka ktorý mu kúpi hru.
A sims 3. To že sa nedá napáliť vyhlasovali aj o sims dvojke a kde sme teraz. Vždy sa nájde nejaký fachmen ktorý to dokáže oblbnúť tobôž na takúto známu hru na ktorej sa dá sakra dobre zarobiť. A keď sa nájde čo i len jedna kópia onedlho sa pekne rozšíri...