Ahojte, mám problém s hrou The Sims 2. Mám originálne Cd Double Deluxe, nainštalovala som ho na notebook, inštalácia prebehla v pohode, aj spustenie je bez problémov, ale po 2-3 minútach hry sa mi to zasekne a na ploche sa objaví: Aplikace se zhroutila a
nieco ti tvoju masinku pretazuje - alebo je to chybny objekt, popr. chybny stiahnuty objekt, alebo tvoja masinka proste nezvlada TS2ku tak, ako je. co uz, niekedy sa treba uskromnit so zakladom a neinstalovat doplnky, ak ti to predtym islo.
no to double deluxe sú síce tr v jednom, ale je tam to základné, a ja iné nemám, takže ak to chcem hrať, jedine s týmto CD čkom... čo mám robiť aby mi to šlo? lebo čo sa týka tých technických požiadaviek zdajú sa mi v pohode
@eva612 a stahovala si nieco do toho? ono to vzdy moze byt tak, ze len jedna chybna vec ti to vypina, alebo mas celkovo pc pretazeny, to ja uz ti do toho nevidim.
len viem tolko, ze default objekty nezvyknu vypinat hru, pokial nemas nic stiahnute, tak tvoj pc naozaj nezvlada cisty sims + dodatky.
ja mam napr. 5 ci 6 dodatkov a crashuje mi na obecnych parcelach - a viem, ze nemam stiahnute nic zle, len mi uz proste neutiahne tolko, lebo ja mam dvojku strasne napratanu modmi a stiahnutymi vecami.
On myslel nejaké módy (domy, handry..). Tiež sa môže Pc prehrievať ale to by ti robilo aj pri iných aktivitách. Môžeš vyskúšať dať dole bočnicu zo skrine, ale problém bude skorej niekde inde. Ale ak žiješ v nejakom prekúrenom paneláku so zle vetranou skrinkou je to možné.
@4 nemyslím že je to stiahnutými vecami, ja som ešte na starom compe mala stiahnutú miliardu vecí a padlo mi to hm..ani raz. zato viem že veľa ľuďom to padalo pritom pc mali lepší ako ja.
skús hru preinštalovať poprípade, možno pomôže
nasťahoané do simsu zatiaľ nič nemá... a skúšala som to aj preinštalovať,a el stáva sa mi t stále... viete nemám najlepší notebook, ale podľa herných požiadaviek by mal stačiť až až...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
len viem tolko, ze default objekty nezvyknu vypinat hru, pokial nemas nic stiahnute, tak tvoj pc naozaj nezvlada cisty sims + dodatky.
ja mam napr. 5 ci 6 dodatkov a crashuje mi na obecnych parcelach - a viem, ze nemam stiahnute nic zle, len mi uz proste neutiahne tolko, lebo ja mam dvojku strasne napratanu modmi a stiahnutymi vecami.
skús hru preinštalovať poprípade, možno pomôže
pozri toto forum, ale zatial som nenasiel finalne riesenie.
» tinyurl.com/oyvx8ok...
ked najdes daj vediet