ahojte (znova) , premýšlam, že sa vykašlem na sims 2, čo mi vobec nefunguje, a kupim si sims 3. Mám notebook aCER s windowsom 8, procesor intel pentium cpu, 2.20 GHz, Ram - 4 GB, 64 bit, myslíte, že mi to pojde? prípadne máte to niekto na počítači s windo
@kosmiklove to neznamena ze musi aj ona. tato hra sa fakt podla mna neoplati kupovat, po kratkom case sa jej prejes pripadne ju zapnes raz za par mesiacov, a este aj datadisky .. ale kazdy podla seba, ja osobne nemam na to € aj keby som chcela (ale nechcem)
Ja mam windows 8 trochu som mala problem s dowlandami lebo nechcelo ich stiahnut. Potom som zistila ze mi treba program Zip. Ked chcete stahovat dowlandy z inych stranok ktore nejdu tak si stiahnite Zip a sims 3 je super. Len na sims 2 mensiu garicku kartu tak aby sa to bolo akurat na sims 3 ja som podla toho kupovala notebook
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov