počula som že na Sims 3 sú všeliaké triky napr. že ked je moja Siminka tehotná a bude jesť melón tak bude mat dievčatko alebo ine.... a prave o toto išlo že keby ste ešte také volake triky vedeli prosim napíšte ..... Dakujem
@1 jj a potom ti zmizne po čase a aj s deckom ja som raz našiel taký kód, čo som mohol všetko presúvať, akože aj ľudí a vymazať ich alebo predať a tiež sa dali niekam strčiť napríklad jedného som strčil do terča a hádzal po ňom druhý sekery a tak ale nezomrel :/
@wind jj tuším tam bol aj taký kód, čo ti nezamaskuje keď sa sprchujú ale nenašiel som ho presne ... btw sims mi vždy pokazil grafickú kartu, takže sa ani neunúvam stiahnuť ho
@badblood jj presne to, a ja som vždy ako prvé dával peniaze
@mielikki mne raz otehotnel chlap, pretože bol pozerať na hviezdy a ho napadli mimozemš´tania tak sa mu narodil mimozemšťan
no ja som raz pomocou takej magickej vecicky dala rano otehotnet muza s dvojickami. potom dalsou vecickou som urychlila porod takze za 3 hodiny porodil. potom som dala zostarnut tie deti na batola, skola,a teenagerov, ospelych, starych a nakoniec zomreli. otec z too zosalel ze tam musel dojst ten psychiater a jeho zena ked vecer dosla domov z prace nasla iba dve urnicky a jebnuteho muza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
potom su tam aj take "Motherlode" "Kaching" "familyfunds" ktore pridávajú peniaze, a to som ja najviac využívala
a rovno si nastavíš, kto s kým bude tehotný a čo to bude (Plus! môžeš mať aj tehotných chlapov)
alebo im tak meniť oblečenie či ich meniť celkovo, zabiť ich a tak...
názov som zabudla, možno sa mi to bude chcieť dohľadať
sama som to neskúšala, ale videla som video s tým v akcií
@badblood jj presne to, a ja som vždy ako prvé dával peniaze
@mielikki mne raz otehotnel chlap, pretože bol pozerať na hviezdy a ho napadli mimozemš´tania tak sa mu narodil mimozemšťan
@amikadze ach, vďaka, v tomto stále robím chyby
vsetko pocas jedneo dna. tomu hovorim zivot
triky neviem, ale dnes som to hrala a chlapa mi uniesli mimozemšťania a keď ho vrátili tak bol tehotný. narodila sa malá mimozemšťanka