ahojte potrebowal by som wazdne pomoc mam SIMS HOUSE PARTY ALE OSTATNE CASTI NEMAM A CHCEM TO NAISTALOWAT ALE NEIDE MY TO MOHOL BY MI NIEKTO PORADIT?????????,,,,DAKUJEM
No..to je ešte na jednotke,house paty že? hh... no,nepojde ti to ak si nezoženieš tie datadisky čo k tomu potrebuješ.. ale zožen si rovno dvojku,to sa neda ani porovnat..
A NEMOZES MY TO NIEAKO POSLAT PROSIM TA ASPON INSTALACKU ALEB TAKE DACO ABY SOM TI PROSTE NAINSTALOWAL PROSIM TA SKORO 2TYZDNE SOM SALIL DOMA HLAWU RODICOM NECH MY TO KUPIA A MAM TO LEM ZE MY TO NEIDE PROSIIMMMM
ale stale sa mi zda zabavnejsie The sims 1 + vsetky datadisky ako The sims 2 bez datadiskov. A kebyze si chcem zahrat dvojku s datadiskami, tak to by som uz nerozbehol na mojom compe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale riad sa Antropofobiou a zozen si dvojku, jednotka sucks.
Noo poslat ti to nemozem ale mozem ti najst linky na stiahnutie... Teda ovsem ked niesi uplna pocitacova lama...