napadlo mi, ze by nebolo odveci, keby ste na stranku dali aj hore take sipky, kt. vas hodia dole lebo tak dole uz ta sipka je sice je to good, ze sa viem presunut naspat hore ale chcem sa vediet aj dole pretoze potom ta dolna sipka nema velky vyznam, k
Je to myslene tak, ze stranku citas od vrchu dole pomaly, napr. clanok citas a citas a citas az prides na koniec a mas sipku hore, ked uz ta nezaujima co je na stranke, lebo chces ist rychlo hore
A keby aj nešli, tak problém dostať sa na druhý koniec stránky môžu mať akurát ľudia ktorí nemajú momentálne k notebooku k dispozícií myš, inak sa dá slušne využívať aj tá posuvná lišta vpravo
Tomas Abaffy ja viem ako to je myslene lenze som myslela ze to nie je velmi domyslene ked som uz napr. jednu dlhu diskusiu docitala a vraciam sa do nej casto nechce sa mi to prekrucat stale dole ale v pohode inteligenti nasli riesenie pre blondyny ako som ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ono to funguje
btw....ale tak vies tomas,napriklad pri diskusnych hrach by to bolo fajn,lebo citat tolko vela prispevkov.....
A keby aj nešli, tak problém dostať sa na druhý koniec stránky môžu mať akurát ľudia ktorí nemajú momentálne k notebooku k dispozícií myš, inak sa dá slušne využívať aj tá posuvná lišta vpravo
Tomas Abaffy ja viem ako to je myslene lenze som myslela ze to nie je velmi domyslene ked som uz napr. jednu dlhu diskusiu docitala a vraciam sa do nej casto nechce sa mi to prekrucat stale dole ale v pohode inteligenti nasli riesenie pre blondyny ako som ja
diki diki