ahoj, ja ho mam doma, parkrat som ho pouzila...okrem toho ze hnusne smrdi (ved sira) je vhodny iba na mastnu plet, pretoze vysuša pokozku...takze ja ho pouzivam iba preventivne parkrat do mesiaca a je to fajn, urcite nie je na skodu, moze iba pomoct
ja som na B. videla recenzie akoby, proste vo fore vela ludi vravelo ze je to dobre na plet tak som to vyskusala ako zufaly pacient a musim povedat, ze to bolo davno a uz ani neviem presne ako to ucinkovalo ale bolo to take drasticke riesenie...vysusuje privelmi...a smrdi to ako sira. fuj.
@ladyslie Pred doma týždňami som začala s jeho používaním a myslím si, že mi pomáha, ale stále je dobré kombinovať liečbu aj s niečim iným. Ja kombinujem sírové mydlo so Zinerytom a užívaním Zinku.
strasne to vysuje
ja som ho sice pouzivala kvoli plesn, nie na akne ale po casa sa mi z neho normalne zacala odlupovat koza
takze asi ho radsej pouzivaj, len ak mas fakt mastnu plet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
3x za jeden tyzden kupel cca 1.5h a cely rok som nemal flaky co predtym
ja som ho sice pouzivala kvoli plesn, nie na akne ale po casa sa mi z neho normalne zacala odlupovat koza
takze asi ho radsej pouzivaj, len ak mas fakt mastnu plet