Natrafila som naň na birdzi tak som vyskúšala A naozaj super pomáha Snažila som sa každý deň ale to sa mi moc nechcelo dodržiavať tak proste keď sa nájde čas alebo keď je treba,tak ho použi
jj vďaka mne ho poznajú všetci práve som si ho nakydala na seba
lebo som zistila nový spôsob používania, že napeníš, zmyješ, znova napeníš a už nezmyješ, len zotrieš papierovým obrúskom.. a som myslela že budem nejaká lepkavá alebo tak ale nič, uplne v pohode..
a ja ho používam už dlho, dvakrát denne niekedy aj viac a vlastne už mi asi aj prestalo zaberať, ale na začiatku bolo prudké zlepšenie.. teraz ho používam, lebo dobre čistí, je lacné a ako hovorí kachie, skoro nevyminuteľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
lebo som zistila nový spôsob používania, že napeníš, zmyješ, znova napeníš a už nezmyješ, len zotrieš papierovým obrúskom.. a som myslela že budem nejaká lepkavá alebo tak ale nič, uplne v pohode..
a ja ho používam už dlho, dvakrát denne niekedy aj viac a vlastne už mi asi aj prestalo zaberať, ale na začiatku bolo prudké zlepšenie.. teraz ho používam, lebo dobre čistí, je lacné a ako hovorí kachie, skoro nevyminuteľné