No ska tak to to je podla mna ta najuzasnejsia a najveselsia hudbycka aka exisruje na svete lebo byt v tom uzasnom opojeni a naplneny hudbou je jednoducho neopisatelne.
ska je podla mna aj pre to super lebo je to prvy styl hudby ktory sa dokonca p
prosiiim?? jeden z najlepsich hudobnych stylov na svete!! nemusis mat naladu na nic, ska ti ju spravi na vsetko! pocuvam to takmer stale, namotavam na to svoje okolie...!! no nenormalny vybuch energie...
ska nema chyby... pocuvam to stale a je to guuuut... vyblaznit sa chodim na metalove koncerty kde sa dobre headbang-uje ...ska je strasne optimisticka hudba pri ktorej sa clovek uvolni a zabudne a vsetok stes... je to super
ska je jednoducho genialna super peckova hudba !!! Polemic 4ewer ska zo slovenSKA.....jamaica ska ska....a inak nieje tam iba par akordov na saxofone, na vytvorenie takejto skvelej hudby je potrebných najmenej 8 ľudí...a dakedy treba počúvať aj texty týchto piesni, kde nieje iba nejaka hudba spravena na pc a zaspievana niejakými sexi kočkami, texty tejto hudby sú o živote, o postojoch a nazoroch....napr. Polemic - Farebná
SKA je uplne super, navyše všetci co pocúvaju SKA su super ludia!! teda na koncerte kde hralo SKA som este nestretol niekoho komu by sa to pácilo a bol nepríjemny, SKA robí ludí lepších
a k pláži, slnku a vode neni nic lepsie ako SKA a reagge!
ja milujem SKA.. ...ale pokial povazujes za ska iba polemic popripade ska-p tak...potom mozem povedat ze ska ani nepoznas...lebo je ...dost vela kvalitneho ska z 2tone,1st wave, ale aj take skinhead reggae je fajn..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a k pláži, slnku a vode neni nic lepsie ako SKA a reagge!
a bob Marley je king.. na to nezabúdať!
Je ich vela lebo keby boli traja vyznelo by to úplne, úplne napiču
A keď mi niekto povie, že ska texty sú o živote, tak to už moje srdce fakt plače
i keď polemic má náznaky... náááznaky filozofickosti vnútri..
asi by som ti mal posunuť zopár kvalitných hudobných textov
Not just music. A way of life..