Ahojte po takmer 19 rokoch sa chystám na operáciu tváre.Mám ju totiž zdeformovaná.A chcela by som sa opýtať aké pre a proti Vám napadnú prečo nie operáciu a prečo áno. Bohužiaľ,moji rodičia nie sú nadšení.Myslím,že ani oni nemali v pláne mať ugly dieťa.
Mala by si sa brať takú aká si,mať sa rada.Ale ak inak nedokážeš sa s tým zmieriť a je to jediná cesta,ktorá ťa urobí spokojnou a vyrovnanou,tak do toho.
Porozmýšlaj ale,či je to naoaj jediná možnosť.
ono to len uškodí, žiadna chyba nieje ... je to len v hlave, pretože navonok je to úplne inak, je to krásne dievča a myslí si to určite aj kopa iných ľudí, ale ak ti tým ubližujem tak prepáč...
@nicitel to by som si nemyslel. cele dejiny a vzdy to bolo tak ze pekni ludia mali vyhody a v spolocnosti boli na vyssej priecke. bohuzial to takto funguje a asi aj fungovat dlho este bude. dusevna krasa vzdy ide do uzadia. babe daj realne nazory a ne nejake hodnoty ktore vzdy boli a su prezitkom
@chlorofyl lenže ja ju poznám a dobre viem podla vlastných pocitov že je to krásne dievča, ktoré má len krivý pohlad na seba, veľa dievčat by jej závidelo. Vieš, dal by som všetko za takú ako je ona, bola by najväčšia škoda si zdeformovať tvár práve plastikou.
tak ono aj dosť záleží čo si máme predstaviť pod pojmom zdeformovaná tvár. Ak je to niečo fakt seriozne, ako že ti chýba nos alebo čo, tak asi by som na operáciu šiel, ale ak máš krivú sánku, velký nos a odstávajúce uši ako ja, vykašlal by som sa nato
Podľa mňa to urob, ak sa tak budeš cítiť lepšie. Ale v prvom rade sa poriadne poraď s lekárom a možno aj s viacerými nezávislými, aby operácia dopadla podľa očakávaní a výsledok stál za to.
Ahojky. Ja som tu najväčší odborník na ženskú krásu. Pošli mi fotku tvare a zadku v niečom obtiahnutom a ja ti napíšem čí sa páčiš mužom. Pripadne čo môžeš vylepšiť aby sa mi A TEDA AJ ÍM z teba postavil. Napriklad ak máš zasranu tvar akné tak stačí zmeniť životný štýl / stravu a pod a ono to postupne zmiznú úplne .... lebo už som si s jednou ako ty písal a napísal som jej pravdu a potom bola ok, aj si našla frajera a už netúžila po operácii, nesrandujem. A poďakuj mi za radu, dúfam že niesi trol a nepísal som to nadarmo.
Ach jaj. Rad by som tvrdil ze su vsetci pekny a zalezi len na vnutre a tak... Ale proste viem ze... ano... niektore deformacie tvare stazuju ludom vyraznejsie zivot a nie je to len o tom ze akoze "nie je pekny"...
Ako... je to na tebe... ja si skusam predstavit jednu znamu zo strednej, ktora mala nieco podobne a co by som povedal asi jej teraz ked uz som dospely a chapem ich svet...
V prvom rade asi velky obdiv ze dokazala prekusnut vsetky tie posmesky deti a pubetakov a ze tomu celi doteraz.
Urcite by som ju podporil v tom ist na tu operaciu, ale povedal by som jej, ze to nie je nevyhnutne. Cim dalej tym to bude mat uz len lahsie v spolocnosti a ludia s ktorymi bude chodit do styku ju stale budu vnimat lepsie a lepsie.
Vcitit sa do tej psychiky neviem, napada ma tolko veci co mi ma mohli trapit s deformaciami tvare, ze mi vyhrkli slzy...
Neviem... Myslim ze v podstate ti to ublizit na ten vzhlad nemoze ak je to podla reakcii take ako si myslim. Coho by som sa bal je vlastne uspatie, takze urcite ak sa teda rozhodnes pre operaciu, poriadne vahu nahlas a davaj si pozor ci ta aj budu vazit, ziadne lieky ani drogy pred tym ani alkohol a myslim ze po tych rokoch ti ohladom rekonvalescencie netreba radit aby si bola trpezliva.
Prepac ak som bol v niecom necitlivy, ale ak spravne chapem, chcela si uprimnu reakciu a snazil som sa ju ocistit od akehokolvek patusu pretoze rovnako ako asi zazivas posmesky, zazivas aj take tie reci ludi, ktori sa do tvojej situacie ani nesnazili vzit a tvrdia ti ako to je vsetko v pohode, hlavne ze si pekna vo vnutry.
Tak ci tak drzim palce.Nech sa rozhodnes akokolvek.
@superuglygirl tak mi pošli aspoň tú tvár, fakt som zvedavý že akéto dievcata si chcú dávať plastiku kvôli “ škaredej tvári “ . Podľa mna vyzeráš aspoň priemerne a všetko si len namýšľaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Porozmýšlaj ale,či je to naoaj jediná možnosť.
Ja len podotknem ze baby chodia na platiky prs.. co by som ja nikdy neriesila.
Ale deformacia tvare
Ako... je to na tebe... ja si skusam predstavit jednu znamu zo strednej, ktora mala nieco podobne a co by som povedal asi jej teraz ked uz som dospely a chapem ich svet...
V prvom rade asi velky obdiv ze dokazala prekusnut vsetky tie posmesky deti a pubetakov a ze tomu celi doteraz.
Urcite by som ju podporil v tom ist na tu operaciu, ale povedal by som jej, ze to nie je nevyhnutne. Cim dalej tym to bude mat uz len lahsie v spolocnosti a ludia s ktorymi bude chodit do styku ju stale budu vnimat lepsie a lepsie.
Vcitit sa do tej psychiky neviem, napada ma tolko veci co mi ma mohli trapit s deformaciami tvare, ze mi vyhrkli slzy...
Neviem... Myslim ze v podstate ti to ublizit na ten vzhlad nemoze ak je to podla reakcii take ako si myslim. Coho by som sa bal je vlastne uspatie, takze urcite ak sa teda rozhodnes pre operaciu, poriadne vahu nahlas a davaj si pozor ci ta aj budu vazit, ziadne lieky ani drogy pred tym ani alkohol a myslim ze po tych rokoch ti ohladom rekonvalescencie netreba radit aby si bola trpezliva.
Prepac ak som bol v niecom necitlivy, ale ak spravne chapem, chcela si uprimnu reakciu a snazil som sa ju ocistit od akehokolvek patusu pretoze rovnako ako asi zazivas posmesky, zazivas aj take tie reci ludi, ktori sa do tvojej situacie ani nesnazili vzit a tvrdia ti ako to je vsetko v pohode, hlavne ze si pekna vo vnutry.
Tak ci tak drzim palce.Nech sa rozhodnes akokolvek.