skautka som od 7 asi... tolko veducich sa u nas uz prestriedalo, a teraz su tam ludia s ktorymi sa moc nemam o com bavit.. tak to zo mna uz opadlo. ale skauting mi dal strasne vela.. kamaratov, skusenosti..zazitkov najma.
Začala som chodit na skauting ked som mala asi 11 rokov, strasne som to chcela, ale sestra mi stale rozpravala že oni ma tam chcú po nejakom čase ostrihať a urobiť zo mna lesbu. Tak som to asi po dvoch týždňoch vzdala
stale je rovnako potrebny ako v minulosti. Sice uz vdaka internetu a roznym databazam si kluby mozu vyhladat posily aj jednoduchsie, no mlade talenty inak ako cez poctivy skauting nenajdu
Poznám skautov, sú to super ľudia. A na jednom našom skaut. zbore sa mi páči, že plne napĺňa poslanie skautingu a teda že napomáha i rozvoju duchovnej stránky života, teda viere Bohu, nie len pomoci ľuďom, ochrane prírody... Lebo človek má i ducha v sebe, ktorého môže objaviť ak chce...
A stále sa pohrávam s myšlienkou, že sa k nim pridám...
A ty?
@9@10@11 Zmysel skautingu neupadne kým ten zmysel ľudia neprestanú napĺňať. No myslím, že jeho zmysel je tak hlboký, že človek, ktorý cíti, že pláva len akoby na povrchu, a skauting objaví, bude chcieť napĺňať jeho hlboký zmysel, ktorý mu dal jeho zakladateľ, p. Baden-Powell.
Podľa mňa je to neskutočná pičovina.
Nech sa hrajú na čo chcú ale mne to príde totálne zbytočné a celé to drží len zázrakom. Taká blbostičká bez pointy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A stále sa pohrávam s myšlienkou, že sa k nim pridám...
A ty?
Nech sa hrajú na čo chcú ale mne to príde totálne zbytočné a celé to drží len zázrakom. Taká blbostičká bez pointy.