áno..pred dvomi rokmi som skoro celú dovolenku preležala pod tieňom a včera som tiež nemohla ísť na kúpalisko,teraz to zas tak vychádza,že sa nebudem môcť kúpať na šírave...máme smolu v tomto
@pohrob ček cakam na kramy, aby som mala skazeny den este viac
@vuvuzela ja som nikdy nepovedala, ze nie je kolko veci som sa z toho uz naucila! že ked sa rozidem s chlapom, mam mu do trenlov nasypat "svědící prášek", ktorý dostanem vo volovinách za "24 Kaček"
@h ú Ale akosi nerátali s tým, že chlapec si ťa po rozchode nechá ešte pustiť k trenkom Či to má byť akože v rámci vracania vecí? Aspoň viem, že vrátené veci treba oprať najskôr, vďaka, Bravo!
Mne o tom niečo hovor. Ja som mávala také silné kŕče, až ma kvôli nim raz museli hospitalizovať. Teraz je to už lepšie, začala som užívať tabletky, ale roky predtým boli každomesačné muky.
Na moju prvú dovolenku pri mori som dostala ... presne v ten večer ako sme prišli, ani nohy som si nestihla omáčať a bum ... ale brala som to športovo ... na kúpanie som mala potom už len 5-6 dní, aspoň sa mi more nezunovalo
mojej bývalej spolužiačke sa pred štátnicami stalo, že dostala krámy, celý deň preležala v posteli a vďaka tomu jednému dňu, čo jej chýbal, na štátniciach neprešla a ide v auguste ešte poznám jednu babu, čo už raz otyčkovala trávnik pred školou, inokedy sme jej zas museli volať taxík, pretože jej bolo tak zle, že len sedela na chodníku a už nás ani nevnímala, ďalšia zase už od bolesti aj pár krát omdlela a nepomohla jej ani injekcia, no, to sú prípady, kedy nie je skazený len jeden deň ja som na tom ešte pomerne dobre.
hej.. a nie len jeden... mala som obdobie..keď som mala strašné kŕče... to som celé dni preležala v posteli...aaach..hrozné...ani tabletky nepomáhali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
stále, keď chcem byť s frajerom :"(
Inak ked to uz 2mesiace planujes, skus pouzit tampony...ci ?
njn :/
@bibi15111
Akože nechápem, v čom ťa to obmedzuje neísť do aquaparku, veď existujú predsa tampóny, nie?
A mne skazili naposledy na Pohode, hneď druhý deň Mmm, neni krajšia vec jak behať každú chvílu do toi toiu s tampónmi vo vačku!!
@vuvuzela ja som nikdy nepovedala, ze nie je kolko veci som sa z toho uz naucila! že ked sa rozidem s chlapom, mam mu do trenlov nasypat "svědící prášek", ktorý dostanem vo volovinách za "24 Kaček"
a akože podľa mňa je jedno či mám tampón alebo nie..
lebo stále na to musím tak či tak dbať a to ma serie..
ale aspoň predtým mám zaujímavé stavy
To si nevieš vyrátať, kedy dostaneš ?
A v podstate neskazili. Keby chcem môžem si ich ľahko presunúť...
Som brávala Panaodl feminu, ale mi prestala zaberať tak sa teraz dopujem Ibalginom..
okrme toho či mám tampón, či nie..aj tak by som nemohla íst na kúpalisko alebo niekde sa kúpať, proste z toho nemám dobrý pocit..
a k téme jasné že skazili...skoro vždy keď mám krámy mám pokazený deň ale nedovolím aby mi skazili plány
Aj 7 dní!
Tie vaše pripomienky..