ja som tiež chudý a neviem či sa mi to hodí záleží aké máš na mysli či úplne obtiahnuté alebo užšie a aj tak každému sa hodí niečo iné veď vyskúšaj a uvidíš alebo hoď fotky na birdz a dievčatá ti hneď povedia či sa ti to hodí alebo nie ja mám tiež užšie momentálne na sebe
záleží aké rifle lebo mám jedny čo su dosť úzke a tie nenosím lebo vyzerám vnich divne treba vedieť aký strih atď .... ťažko ti tu niekto poradí musíš si ich vyskúšať .)
mne sa to strašne páči obzvlast ked je chalan chudý nemusí byť ani vyoský aleta chudosť..napr poznam jedneho chalana ktory ma strasne svalnate nohy a zadok a na nom to nevyzerá pekne..ale inac ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale nie tučným, iba chudým až normálnym
ale ked je chalan chudy a ma sexy zadok tak je to uple ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )
(len to chce ešte ukradnúť sestre machlátka pre dokonalý efekt
Ale fakt to spôsobuje neplodnosť! To isté aj teplo z ntb položeného v oblasti eh, brucha
jednoducho my ten údajný akože chlop nepripadá ako chlop...také dievčatko.... a ja nie som na dievčatká
na takých "twink" chlapcoch sa to asi dá, ale celkovo sa ami nepáčia takí chudí chlapčekovia, takže aj tak je to celé zle
ja som za baggy pants