@kierkegaard@4 aha okej, tak potom neúspešne, lebo jediné tri razy kedy tá hudba niekde bola bolo: 1. podklad na objednávku zložený do intro videa na koncerte pre metalovú kapelu; 2. 2x na objednávku zložená pesnička pre kamarátku na ktorú ich stredoveká šermiarska skupinka robila ohňovú šou.
ah, a potom ešte bývalý mojej sestry si jednu pesničku vypýtal ako song do svojej freeware hry čo vyrobil.
ah, a ešte vraj jedna pesnička čo som nahral s kamarátkou, tak ju hrali vraj na... boha, jak sa tá akcia volá... nejaký Metal Massacre či dačo také, aj keď vôbec neni metalová, ale tá kamarátka čo mi do nej nahrala vokál tam mala známosti s organizátormi, tak tak...
ale ani pri jednom z toho keď niečo moje niekde "bolo" som nebol, len mi o tom bolo porozprávané, tak si možno vymýšľali lebo mi chceli spraviť radosť, ktovie
My sme s kamosmi zlozili dve pesnicky, o drakulovi co bol alergicky na citron a o tapirovi ktory bojoval proti zlemu moriakovi a mne sa velmi pacili ale asi boli dost napicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» soundcloud.com/midnightdigital...
» www.youtube.com/playlist?list=P...
ah, a potom ešte bývalý mojej sestry si jednu pesničku vypýtal ako song do svojej freeware hry čo vyrobil.
ale ani pri jednom z toho keď niečo moje niekde "bolo" som nebol, len mi o tom bolo porozprávané, tak si možno vymýšľali lebo mi chceli spraviť radosť, ktovie
sú to jednoduchšie veci, ale sú celkom fajn