Stalo sa..., Nie veľa krát ale predsa. Beztak..., človek nakoniec zistí, že z oného sklamania sa dá vyťažiť slušné víťazstvo, ktoré ho bude sprevádzať na cestách budúcich...
@macik95 hm, ludia ti ublizia len do takej miery, do akej si ich pustis....nejde o to, ze oni sklamali, ale o to, ze to ty ako zradu vnimas....
vobec netusim o aku situaciu ide, ale ja mam jednu zasadu: vzdy ked sa nieco stane otocim to naopak, tzn., ze si skusim seba predstavit v jeho kozi a porozmyslat nad tym, preco jednal ako jednal a co by som na jeho mieste robila ja....tento pristup mi dal vela do zivota....
sklamal ma niekto a ja to chovanie vo svojich ociach stale ospravedlnujem a tak ma sklamava priam pravidelne. a ako uz niekto povedal, boli to jak svina
bolo veľmi ťažko keď dve najlepšie kamarátky v podstate naraz a vo veľkom sklamali. Nezabudnem na to, otrasná skúsenosť, aj keď sa s nimi oboma zase bavím
samozrejme. avšak je len zopár osôb,kt. ma sklamali tak veľmi,že som s nimi prerušila akékoľvek styky. ale neľutujem. prišli o skvelú osobu. nech ľutujú oni.
mám taký pocit že ma viac ludí sklamalo ako potešilo, ale nemôžem to porovnávať,lebo tí čo obstáli stoja za to..hoci sa radikálne znížil počet mojich kamarátov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Vela sa da pochopit, ale na niektore veci by uz clovek musel citat myslienky, aby porozumel motivom nejakeho konania.
Beriem to tak, ze cesty sa spajaju a rozchadzaju. A na to pekne nezabudam.
na plnej čiare .... od najlepšieho kamaráta som čakala oporu ako vždy a on .... boa !
vobec netusim o aku situaciu ide, ale ja mam jednu zasadu: vzdy ked sa nieco stane otocim to naopak, tzn., ze si skusim seba predstavit v jeho kozi a porozmyslat nad tym, preco jednal ako jednal a co by som na jeho mieste robila ja....tento pristup mi dal vela do zivota....
a preto idem od polroka na intrák
mam tu zopár naozaj priateľov!
inak nemam tu kvôli komu ostať..
@lawey - tak na čo sem píšeš potom ??? !!
samozrejme. avšak je len zopár osôb,kt. ma sklamali tak veľmi,že som s nimi prerušila akékoľvek styky. ale neľutujem. prišli o skvelú osobu. nech ľutujú oni.
@lawey - kokoooos !!! chod do pi*e !!! a prestan tu komentovat ,takymi jebnutymi komentami !!!