Sklamal vás už niekedy naj kamrát/ka tak veľmi , ale tak že už mu to asi nikdy v živote neodpustíte? Alebo naštval? Ako ste stratili vy svojho najlepšieho priateľa???
stretla som ju ako 6 rocna v pivnicnych priestoroch a dnes sa pozname uz takmer 17 rokov? nepovedala by som, ze ma sklamala, no raz sme sa pohadali kvoli nasim priatelom, kt. sme vtedy mali, nerozpravali sme sa pol roka potom, ale uvedomili sme si, ze je to hlupost a odvtedy sme v pohode
nie lebo keby to urobila /co sa dufam nikdy nestane/ uz by to nebola moja najlepsia kamaratka...pozname sa celkom kratko asi 2,5 roka ale zazila som s nou viac ako s ludmi co poznam pol zivota
Až po rokoch som prišiel na to že osoba ktorú som mal s kamarátok najradsej bola len obyčajná štetka prezlečená za kamarátku. U mňa je odpísaná navždy.
ano...zial...niekolko krat ma sklamala...ale myslim ze je to normalne v medziludskych vztahoch...obzvlast ked su to mlady ludia kt. su neustaleni a buduju si svoju osobnost...bla bla bla...ale teraz to bolo vazne...a konecne sme to vyriesili...bolo to tazke...trvalo to par mesiacov...zase je to super...
neboli to sice naj kamosi, ale boli kamosi to boli, a hej sklamali ma a odvtedy sa im vyhybam, obcas spolu prehodime par slov ale uz im neverim, trva to skoro 3 roky
och myslim že až tak radikalne nie ale bola som smutna ked jedna moja kamaratka upadla do alkoholu...nasla si taku partu a jednoducho pila...snažila som sa jej pomoct aj kamosi...n nepomohlo nic... ona totiž mala v hlave len to...a nevidela nic ine...a kedže ja na taký styl života niesom nase priatelstvo akosi upadlo..bola to skvela kamaratka a mam ju stale rada aj napriek vsetkemu...ale už to nieje čo bolo a ani nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov