Spoznali sme sa. Mali sme obaja pocit ,ze sa pozname snad 1000 rokov. Den co den sme spolu travili cas. Ja som sa drzala nejaky cas v uzadi pretoze som oficialne stale vydata (s muzom sme rozideni, ale vychadzame spolu normalne).Pokracovanie v komente.
A potrebujem si ulozit pomaly zivot (muz ma podviedol, chce to zlepit, ja ho uz nemilujem ale rozviest sa z dna na den nejde... toto nebudem vysvetlovat). Takze som mu pri beznom rozhovore prezradila ,ze nehladam momentalne vztah, ale ani nic ine. On je odo mna o 3 roky mladsi, a ako event. partner nesplnal nejake moje "poziadavky", ale bolo nam spolu dobre, mali sme spolocne zaluby, mali sme sa o com rozpravat, zverovali sme sa jeden druhemu. On mi dvoril, mala som sms na dobre rano a na dobru noc, zaujimal sa celkovo o moje pohodlie, vychadzal mi v ustrety. Islo to velmi pekne prirodzene. Ako z jeho tak aj z mojej strany. Potom prisiel osudny vecer (vsetci vieme co tym myslim) a ja som bola trochu odtazita (nedala som na sebe nic badat, bolo to len v mojej hlave a rychlo to preslo), ale len kvoli tomu, ze som sa podvolila inemu po mojom muzovi po 6tich rokoch. On sa po tom veceri zacal zaujimat ako keby viac. Vsetko by bolo skvele, ale! Obaja sme vedeli ,ze ideme od sebe prec. Ja som sa vratila do Nemecka do prace a zaroven skoly a byvam so svojim este stale muzom, nic vsak medzi nami nie je. Mame skvely priatelsky vztah. A on odisiel do ineho mesta tiez dostudovat. Chvilku po tom co som odisla zacal byt odmerany a odmlcal sa. Ak napisal tak velmi stroho, moju odoved si precital a odpisal na druhy den ak vobec. Potom prisla situacia kedy sme sa videli, stravili spolu den a noc. Bol taky ako predtym, tazsie sa mu zjavne vobec nieco vyjadruje tak som sa ho pytala ci ma ma rad (vedela som ze odpovede sa nedockam, tak som sa pri tom trochu smiala, pozna moj dievcensky naivny humor) neodpovedal, odbacal od temy alebo to otocil na vtip. Ked som vtedy odchadzala, tvaril sa skleslo, prikazal mi aby som mu pisala a ozyvala sa z cesty. To este zvladol sam, napisal, chvilku komunikoval a potom to iste. Odmlcal sa, odpisal alebo neodpisal. Co si o tom jeho chovani myslia sudruhovia zo psychologickeho birdzackeho kruhu? Ja nejako nepoberam preco ma dovod sa takto spravat, ked sme sa obaja stretavali s tym , ze nam je spolu super, ale vieme, ze momentalne nie je na nieco viac cas. On taktiez tvrdil ,ze nechce nikoho. Hrdost ide bokom, pretoze som si ho oblubila ako cloveka. Aj chemia a dalsie veci fakt fungovali. Tak teda piste co si myslite
@kaylee ale ja by som s takymi ludmi ani cas pomimo netravila. u seba a nic by som neskusala, nezoznamovala by som ho so svojimi kamosmi a ani s rodinou. Ale ok, ja si to asi idealizujem
ale pozri. pises ze ti dvoril pisal ti blabla potom ste spolu spali a potom ste odisli od seba. nechcete spolu nic mat.
verit v to ze niekto ti nadbieha a stara sa o teba len tak z dobrej vole je dost naivne. a uz duplom tie otazky ze ci ta ma rad to podla mna vacsinu ludi akurat vystrasi.
chalan je k tebe mily aby si mu dala, das mu, potom odidete od seba a ty sa ho pytas ci ta ma rad. on sa zlakne a odpisuje ti viacmenej zo slusnosti lebo je mu to aj samemu divne ale pozri sa na to uprimne je to (nevie ma napadnut to slovo co hladam) "ekonomicke/efektivne/oplati sa to" prenho? ste od seba, vztah nechcete, ty to mozno tahas niekam kde on uz panikari.
a to s kym si ho zoznamila s tym nic nema u mna nikto nevidel rok a pol mojho frajera a neni to ukazovatel nicoho iba toho ze mam rada svoje sukromie
co ty vlastne chces od neho? aby ti robil kamarata a plece na ktorom sa mozes vyplakat? vztah nechces, nevyhovuje ti ako partner, sex tiez nic...
z toho co si napisala to je taka slepa ulicka a tvoja situacia pred rozvodom tiez neni nic moc a chalanovi sa necudujem ze sa v tom mozno nechce dalej rypat ani ja by som sa nie toboz v mladom veku
dufam ze som sa zrozumitelne vyjadrila
hlavne preboha neries rozvod tym ze sa upnes na ineho chlapa prosim ta. povies mi ze nie teraz asi ale ked napises ze nechces vztah ani nic ine a potom sa tu hrate s mladencom nejaku takuto dotahovacku tak to je trosku protichodne
skoda ze si nenapisala viac teraz sa musim ist zase ucit fuck
@kaylee mne asi treba zvracat z tohto sveta Stacilo by mi keby mal trochu gule a vyjadril sa. Ja som s citmi v pohode, ja viem ze ho nechcem, len mam rada ked ludia medzi sebou narabaju uprimne a v medziach normy slusne. Ja som sa vyjadrila - ok je nam spolu fajn, v sexe si rozumieme a obcas si to mozeme zopakovat. A nic , je ticho. Fantaziruje mi tam o tom ake mam pekne to a to, aka som zena do vztahu bla bla bla. Vsetky tie veci boli pomimo a po sexe som sa ho rozhodne nepytala ci ma ma rad. Po sexe som sa otocila na druhu stranu a zaspala do zabudnutia A co vlastne od neho chcem? Komunikuje so mnou ako keby som bola cudzia. Ja uz som zazila takyto vztah, nezavazny. Isli sme parkrat na kavu alebo obed ,bol sex a dovi. Ako pises. Nevypisovali sme si. Takze zmena od vypisovania od neho od rana do rana na konverzaciu zo slusnosti. To si tu evidentne robi zadne dvierka. SI akoze fakt mysli ,ze ked sa bude spravat takto tak sa mu este niekedy ozvem ? Skor ma zaujimal nazor na jeho postoj. Preco by sme mali byt teraz ako cudzi ked sme si boli doteraz blizky. Vies, a to je to co ma asi neprestane udivovat. Ale ty si dobra, obcas by som ti mala napisat v ramci psychologickeho vyplachu zaludka
@kaylee Ale cosi, ja mam davno jasne ze s mojim muzom byt nechcem. Su tu nejake majetkove veci, pre ktore sa to neriesi, ale na druhu stranu on ma brdzi tym ze robi natlak aby som este skusila s nim zit pod jednou strechou ved mozno sa tie city este ukazu. A ked mu tvrdim opak to ako keby nepocul. Posrali sme to obaja. Ale co mi bolo vydavat sa v 22 rokoch ...Nechod do zahranicia s frajerom ze si idete budovat svoju buducnost financnym zabezpecenim. Potom si myslis ze existuje iba on a ked pride problem si ako odtrhnuta z retaze lebo 5 rokov si chlapca videla iba v telke.
ak chlapa nechces tak sa ho nepytaj ci ta ma rad to je fakt divna otazka zrus ho ak bude zase nejake romanticke chobotiny splietat to je akurat na nekonecne natahovacky na nic ine.
tak ale rozne veci sa deju v zivote so mnou sa prestal zo dna na den bavit spolubyvajuci s ktorym som byvala skoro 2 roky tiez som sa nad tym pozastavila ale ja nie som ten typ co niekoho uhana - nechce sa rozpravat nebudeme sa rozpravat zariadim sa bez neho (ako viem ze mu nic neni len mu zajebalo pravdepodobne).
musis sa nejako rozhodnut. lebo ak ta natahuje na jednej strane muz a na druhej tento mladenec... ubieha ti cas. nepreser si cas a prilezitosti takymito vecami proste sa rozhodni a posun to jednym smerom alebo druhym (raz sa to riesit bude musiet nie? tie vase zalezitosti s muzom. skor ci neskor) a urob to sama pre seba lebo ty asi tiez nechces takto "v neistote" naveky zit ci?
aj vek mas fajn cim skor sa odstrihnes a zacnes si nanovo a po svojom tym lepsie pre teba a tym skor mas sancu mozno aj niekoho (s triezvym rozumom nie ako zaplatu na tu porozchodovu burku hormonov a emocii) noveho najst a skusit to znova
ja som tiez v zahranici uz par rokov a som tu sama (chlap je inde) vsetko asi zalezi od toho ako je kto nastaveny - ja v pohode prezijem aj sama a mam svoj zivot nezavisly od neho a je to fajn pocit svadba v 22 nehrozi a to by som uz ani nestihla...
ja mam v niektorych oblastiach taky racionalny a pragmaticky pristup k zivotu
kazdopadne ti drzim palce
je pekne ze vravel, ze nechce nikoho, a aj ty si to vravela a asi aj myslela, ale mohli z teba ist protichodne signaly.
a on si mozno uvedomil ze sa namotava a teraz si drzi odstup..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
verit v to ze niekto ti nadbieha a stara sa o teba len tak z dobrej vole je dost naivne. a uz duplom tie otazky ze ci ta ma rad to podla mna vacsinu ludi akurat vystrasi.
chalan je k tebe mily aby si mu dala, das mu, potom odidete od seba a ty sa ho pytas ci ta ma rad. on sa zlakne a odpisuje ti viacmenej zo slusnosti lebo je mu to aj samemu divne ale pozri sa na to uprimne je to (nevie ma napadnut to slovo co hladam) "ekonomicke/efektivne/oplati sa to" prenho? ste od seba, vztah nechcete, ty to mozno tahas niekam kde on uz panikari.
a to s kym si ho zoznamila s tym nic nema u mna nikto nevidel rok a pol mojho frajera a neni to ukazovatel nicoho iba toho ze mam rada svoje sukromie
co ty vlastne chces od neho? aby ti robil kamarata a plece na ktorom sa mozes vyplakat? vztah nechces, nevyhovuje ti ako partner, sex tiez nic...
z toho co si napisala to je taka slepa ulicka a tvoja situacia pred rozvodom tiez neni nic moc a chalanovi sa necudujem ze sa v tom mozno nechce dalej rypat ani ja by som sa nie toboz v mladom veku
dufam ze som sa zrozumitelne vyjadrila
skoda ze si nenapisala viac teraz sa musim ist zase ucit fuck
tak ale rozne veci sa deju v zivote so mnou sa prestal zo dna na den bavit spolubyvajuci s ktorym som byvala skoro 2 roky tiez som sa nad tym pozastavila ale ja nie som ten typ co niekoho uhana - nechce sa rozpravat nebudeme sa rozpravat zariadim sa bez neho (ako viem ze mu nic neni len mu zajebalo pravdepodobne).
musis sa nejako rozhodnut. lebo ak ta natahuje na jednej strane muz a na druhej tento mladenec... ubieha ti cas. nepreser si cas a prilezitosti takymito vecami proste sa rozhodni a posun to jednym smerom alebo druhym (raz sa to riesit bude musiet nie? tie vase zalezitosti s muzom. skor ci neskor) a urob to sama pre seba lebo ty asi tiez nechces takto "v neistote" naveky zit ci?
aj vek mas fajn cim skor sa odstrihnes a zacnes si nanovo a po svojom tym lepsie pre teba a tym skor mas sancu mozno aj niekoho (s triezvym rozumom nie ako zaplatu na tu porozchodovu burku hormonov a emocii) noveho najst a skusit to znova
ja som tiez v zahranici uz par rokov a som tu sama (chlap je inde) vsetko asi zalezi od toho ako je kto nastaveny - ja v pohode prezijem aj sama a mam svoj zivot nezavisly od neho a je to fajn pocit svadba v 22 nehrozi a to by som uz ani nestihla...
ja mam v niektorych oblastiach taky racionalny a pragmaticky pristup k zivotu
kazdopadne ti drzim palce
a on si mozno uvedomil ze sa namotava a teraz si drzi odstup..
A ty si to mala predvídať, ze sa to stane.