Caute.Rad bi som pocul vas nazor alebo skusenosti na toto aut djakziva sa mi to auto paci 2tyzdne som mal aj 105tku pozicanu ale nikdy som ziadnu nevlastnil.Vela ludi ma odnej odhovara velka spotreba,motor v zadu,vsetko sa kazi,hnije atd a iny zase ze m
mi máme v traktore motor zo 1000MB (to isté má aj škoda 100)
ale pochvalujeme si však naložíme tomu a ide to a spotreba? sú aj horšie...
P.S. mne sa zase páči škoda 100....
@Tastig To su moc stare auta stare rocniky budes mat same problemy motor sa ti bude prehrievat vsetko vrzgat .... skratka si kupis problem .... kup si normalne auto rocnik od 2005 a vysie a neolutujes alebo najlepsie ak mas trvalu pracu tak si kup nove auto na splatky ako som spravil aj ja a mas klud a istotu
@karbyhokonstanta tak ja co som mal 105tku a natankoval som tam za 5e nepresiel som ani 15km skoro
Skoda 1000mb boli najlepsie auta a aj 100vky su pekne.Ja ako 13 rocny som chcel strasne rapida.bohuzial teras ju uz nikde neviem zohnat.
@omegared Trvalu pracu mam ale v dnesnej dobe nikdy nevies kedy onu prides.A dalsia vec bojim sa soferovat tak nove auta,predsa len som este neni az taky dobry vodic.
och aké prázdne fórum, všetci bridzáci škodováci snáď vymreli..
Ja mám 120, mám ju na plyne, žerie primerane, necelých 8 mimo mesta, v meste 10, tzn za 10 e natankujem nejakých 15 litrov = 150 km po meste, čo je myslí spoko.
A je boží teda až na to, ako sa k nej správal bývalý majiteľ. Je to shnilotina, večne niečo štelujeme a niečo nefunguje, ale pokiaľ sa v tom trochu vyznáš, tak tie opravy sú poväčšinou jednoduché a skoro všetko sa dá vymeniť "na kolene", ND naozaj za pár kaček.
Je to veľmi príjemné vozenie, naozaj pohodlné auto, diery ani nevieš že prejdeš, taký off road v malom vydaní, je s tým kopa srandy, keď to oškrieš, tak ti to je úplne u prdele, a pokiaľ sa o to aspoň trochu staráš, tak to dôjde, napr teraz posledne moja čúza došla s prehľadom Košice - Brno a späť, ešte cestou aj ťažký terén neplánovane, a za celú cestu k tomu nepovedala jedno slovo, a to sme si väčšinu cesty dupali takou 90tkou, což je myslím úplne v pohode cestovná rýchlosť.
Až mi bude ľúto daj ju za 2 roky do šrotu, lebo je zrzavá a má pár problémov, s ktorými už STK nedá
Ale pokiaľ sa ti podarí vychytať pekný kúsok od nejakého deda a budeš sa o to starať, a máš rád staré šroty a chce sa ti s tým babrať.. tak šup do toho
kedysi dávno som mal 125ku a som rád že som sa toho črepu zbavil vtedy len čo to hnilo v porovnaní s VW golf 2 100 násobný rozdiel a ten bol tiež črep ale nie až taký ... a hlavne to veko nádrže omg soudruzi na každodenné použitie by som si radšej vzal Feliciu alebo octaviu zo škodoviek keby som chcel niečo lacné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale pochvalujeme si však naložíme tomu a ide to a spotreba? sú aj horšie...
P.S. mne sa zase páči škoda 100....
Skoda 1000mb boli najlepsie auta a aj 100vky su pekne.Ja ako 13 rocny som chcel strasne rapida.bohuzial teras ju uz nikde neviem zohnat.
@omegared Trvalu pracu mam ale v dnesnej dobe nikdy nevies kedy onu prides.A dalsia vec bojim sa soferovat tak nove auta,predsa len som este neni az taky dobry vodic.
Ja mám 120, mám ju na plyne, žerie primerane, necelých 8 mimo mesta, v meste 10, tzn za 10 e natankujem nejakých 15 litrov = 150 km po meste, čo je myslí spoko.
A je boží teda až na to, ako sa k nej správal bývalý majiteľ. Je to shnilotina, večne niečo štelujeme a niečo nefunguje, ale pokiaľ sa v tom trochu vyznáš, tak tie opravy sú poväčšinou jednoduché a skoro všetko sa dá vymeniť "na kolene", ND naozaj za pár kaček.
Je to veľmi príjemné vozenie, naozaj pohodlné auto, diery ani nevieš že prejdeš, taký off road v malom vydaní, je s tým kopa srandy, keď to oškrieš, tak ti to je úplne u prdele, a pokiaľ sa o to aspoň trochu staráš, tak to dôjde, napr teraz posledne moja čúza došla s prehľadom Košice - Brno a späť, ešte cestou aj ťažký terén neplánovane, a za celú cestu k tomu nepovedala jedno slovo, a to sme si väčšinu cesty dupali takou 90tkou, což je myslím úplne v pohode cestovná rýchlosť.
Až mi bude ľúto daj ju za 2 roky do šrotu, lebo je zrzavá a má pár problémov, s ktorými už STK nedá
Ale pokiaľ sa ti podarí vychytať pekný kúsok od nejakého deda a budeš sa o to starať, a máš rád staré šroty a chce sa ti s tým babrať.. tak šup do toho
btw moja..
» img13.rajce.idnes.cz/d1302/5/5662/56...
diki za radu @soraya