Potreboval by som poradiť. Dá sa na Škoda Fabia r.2001 vymeniť volant za čisto nový (nový je krajší, pohodlnejší) len neviem či veľkosť abo dačo také či to nevadí. Aj airbag čo tom je ako to spraviť a či by sa to vôbec dalo.
ta teraz som našiel fotku aj stara fabia a novši volant a nevyzera to zle. file:///C:/Users/Vlado/Desktop/obrazky/Skoda Fabia RS 292Hp ☝_files/960(1).jpg
@vlado1231 ten airbag by mal pasovat pretoze to ma rovnaky odpor na riadiacu jednutku cize nebude blikat. ide o to co ci priemer je rovnaky na mnohohrane aby si nemusel aj tycku menit po klbik dole co je. ale mozne to je, neskusal som ale na inych autach tej istej znacky pasovali napriklad na opli mi pasoval novsi na starsi uplne sadol ale ak chces uz o dve serie posunut tak si radsej zbehni do predajne a zmerak stred a ten mnohohran a porovnaj.
prečo by sa nemal dať treba tam mať len nádstavec ktorý pasuje ako napr. pri športových volantoch ale možno sedí aj obyčajne ... no do fábie sú to podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov