Vychladená kola napumpovaná bublinkami, na fľaši je ešte srieň. Horúce letné sparno. Zoberiete ju do ruky a v okamihu dychtivo vypijete obsah. To je vžitá predstava ľadového osvieženia – naučila nás to reklama. A realita? Zostanete smädní a možno vás rozb
a este treba dodat, ze colove sladke napoje vam po case rozozeru zuby...Toho dokazom je pokus isteho americkeho vedca, ktory krmil krysy len Coca-Colou a do polroka boli potkany bez zubov
coca cola je u mňa neprípustná z viacerých dôvodov, napr. je to sladká chujovina, keď už piť farebné, tak kofolu, ďalej, coca cola beverages je hnusná zlá korporácia...
"Telu dodávajú množstvo zbytočných kilojoulov bez akejkoľvek ďalšej výživovej hodnoty – ide o tzv. prázdne kalórie."
noa? a čo dodáva ovocie a zelenina? holý kok0t. ovocie a zelenina sú ešte prázdnejšie kalórie ako hentie močovky. mäso 4ever. zelenina sa dá žrať iba keď sa to k mäsu pýta.
a čo pijem? pivo a borovičku, žiadne prázdne kalórie. nič takouto kombináciu nepokazíte ani v letných či chladných mesiacoch. poprípade minerálka.
No strasne. A to ze v tej vasej cistej vode je kopa dalsich sraciek a bakterii nic? V litri vody mate nikolko tisic ecoli bakterii (to su ti e v hovnach ) a aj tak to pijete. Kava tiez skodi a kolki ju piju. Zas z toho robite strasnu vedu, ponadavate si a zajtra si kupite kolu, kofolu, sprite a podobne a zabudnete ze ste cosi take citali. Kolu (ci uz coca colla alebo kofola) pijem dost casto a lepsie nez voda, tlsty nie som, zuby stale mam (to viete ked pouzivatzubnu pastu a podobne tak to pomaha) a kosti mam pevne az az (overene padmi a nie len obycajnymi - zjebat sa zvysky 3m, rozjebat par vetiev, dopadnut na chrbat a nic sa nestalo...). Podtrhnute secte, zas vsetci prehanaju a robia velke bububu ale sak isteze aj noviny sa musia predavat...
Pekná tema ja pijem jodicu jemne sítenu voda pre športovcov ,,, a tie ečka de su dneska všade o je hróza ludia stravujte sa zdavoo naturálna ryža 4ever !!!
ja pijem colu ked mam na chut a ziadne clanky ani od teba ani od nikoho ineho ma nebudu obmedzovat. stastie, ze mam tolko rozumu a neriadim sa nejakymi clankami jak čurák. testy su robene v takom zmysle, ze vobec nic ine pit nebudes, iba coca colu a to sa aj tak v zivote nestane, uz len koli tomu, ze je draha jak svina. jasne, viem ze je skodliva, viem, ze ked do coca coly hodis klinec, asi tak za 2 dni ho tam nenajdes, lebo ho rozozere, ale mam to v pici, ked mam chut...
tak isto raz napisu, ze mlieko je zdrave na kosti, pite mlieko a za pol roka, uz mlieko vobec nieje zdrave a nemame ho pit. rovnako to bolo aj s mineralkami...
seriem na to co kto pise, proste pijem a jem to na co mam chut
@10 ano su ale ked tu vodu filturujes tak to su viac menej prirodne bakterie a snad mi nechces tvrdit ze tie chemicke odpady alebo ako to nazvat v kole su prirodne. A s tym ze zajtra si pojdete kupit kolu, tak uz asi 3/4 roka som si nekupil kolu mozno raz dva krat v bare ked sa nedalo pivo...
Mám rada čistú vodu...asi najradšej...ale keď už zbadám colu,ktorá na linke stojí každý deň,tak si ju nalejem..nie vždy,niekedy jednoducho nemám chuť..ale colu mam rada...a idem sa napiť... .. ale džusiku
@26 ale tak najcastejsie pijem vodu (doma), idem do kupelne, lebo tam ide najstudensia a tak.. tipujem ze tych 5-6 litrov denne dam... a mama sa este stazuje ze malo pijem
len tak pre zaujimavost v 3 deci coca coly je okolo 6 velkych polievkovych lyzic cukru ale vzdy lepsie ako bez cukru, kedze tam je aspartam a este ine chemicke sladidla ktore maju tolko vedlasich ucinkov. Su aj prirodne sladidla ale tie sa nikam nedavaju a tazko sa zhanaju
NIC NIE JE ZDRAVE, vsetko je svojim sposobom nezdrave, uz len preto ze sa to chemicky vyraba vo fabrikach (voda sa cisti v cistickach, ktore su tiez chemicke) a vzduch ktory dychame tiez nie je neviem ako cistucky, pokial nejdeme na 7 rokov do Tibetu
K experimentu americkeho vedca, co krmil krysy iba coca-colou a po roku nemali zuby, nuz a krysy pili IBA COCA-COLU? napr. necistili si zuby? nepili obcas daco ine? nejedli co ja viem aspon ovocie alebo daco ine? no ak pili fakt len jednu jedinu vec, tak sa necudujem ze sa to odrazilo na ich zdravi. ale myslim ze nikto, ziaden clovek sa nezivi iba kolou, ze by polroka nejedol/nepil nic ine...
Redaktori pisu casto jednostranne clanky, lebo to maju za ulohu, vsetko je pravda, ale nic nie je take zle ako sa zda. Je jedno co pijes, aj tak zomries. Ak sportujes, tak nie si tucny/tucna, bez ohladu na to ci pijes kolu alebo vodu. Ak si umyvas zuby, staras sa o ne, tak je jedno ci pijes kolu alebo ne....
@8...s tym ovocim a zeleninou si teda riadne tresol nevadi, tvoja vec. ja nepijem colu vobec...skor kofolu...neni tak sladka a aj zdravsia myslim ale tak najlepsia v lete je vychladena voda cista...ved po sladenych napojoch cloveka po chvili este viac smadi
ja pijem ovocné a bylinkové čaje, vodu z vodovodu, kúpenú vodu (Rajec, Toma, Dobrá voda), džúsy... a potom keď som v bare, v lete na kupku, na oslave tak aj Kofolu
len, aby bolo jasne, dala som to sem, aby ste si sami urobili svoj nazor, komentare ako "komu to sem cpes?" su podla mna uplne odveci, fakt som sklamana z niektorych ludi v mojom veku, co sem taketo nieco vypustia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ten uvodny pripsevok je nesmierne vycerpavajuci som precital prvy odstavec a som skoncil
"Telu dodávajú množstvo zbytočných kilojoulov bez akejkoľvek ďalšej výživovej hodnoty – ide o tzv. prázdne kalórie."
noa? a čo dodáva ovocie a zelenina? holý kok0t. ovocie a zelenina sú ešte prázdnejšie kalórie ako hentie močovky. mäso 4ever. zelenina sa dá žrať iba keď sa to k mäsu pýta.
a čo pijem? pivo a borovičku, žiadne prázdne kalórie. nič takouto kombináciu nepokazíte ani v letných či chladných mesiacoch. poprípade minerálka.
Proste ked mi nieco chuti,nebudem sa obmedzovat...zivot mam len jeden...
tak isto raz napisu, ze mlieko je zdrave na kosti, pite mlieko a za pol roka, uz mlieko vobec nieje zdrave a nemame ho pit. rovnako to bolo aj s mineralkami...
seriem na to co kto pise, proste pijem a jem to na co mam chut
ale kofolku mam velmi rad... tak raz za dva dni dvojlitrovku stiahnem...
spravte takyto clanok o chlaste a uvidime, ako na to zareagujete, lebo kola je oproti tomu nic
velmi pekny... moj nazor je takyto:
NIC NIE JE ZDRAVE, vsetko je svojim sposobom nezdrave, uz len preto ze sa to chemicky vyraba vo fabrikach (voda sa cisti v cistickach, ktore su tiez chemicke) a vzduch ktory dychame tiez nie je neviem ako cistucky, pokial nejdeme na 7 rokov do Tibetu
K experimentu americkeho vedca, co krmil krysy iba coca-colou a po roku nemali zuby, nuz a krysy pili IBA COCA-COLU? napr. necistili si zuby? nepili obcas daco ine? nejedli co ja viem aspon ovocie alebo daco ine? no ak pili fakt len jednu jedinu vec, tak sa necudujem ze sa to odrazilo na ich zdravi. ale myslim ze nikto, ziaden clovek sa nezivi iba kolou, ze by polroka nejedol/nepil nic ine...
Redaktori pisu casto jednostranne clanky, lebo to maju za ulohu, vsetko je pravda, ale nic nie je take zle ako sa zda. Je jedno co pijes, aj tak zomries. Ak sportujes, tak nie si tucny/tucna, bez ohladu na to ci pijes kolu alebo vodu. Ak si umyvas zuby, staras sa o ne, tak je jedno ci pijes kolu alebo ne....
ale ja aj tak pijem len vodu lebo mi chuti
ale tak mne to je za jedno,lebo ja sladke napoje nepijem..ani nemozem velmi vlastne takze nie je nad cistu vodu