aky najvecsi teren ste presli v Škodovkach (autach Skoda) vyrobenych do roku 2004?(fabia1.,octavia,superb,100,120,mb,rapid,tudor,felicia,1203,1202 atd.)
tak zaprve ani jedno z tych aut nie je stavane do nejakeho terenu.. za druhe dost pochybujem ze sa tu najde nejaka osoba ktora by mala skusenosti s jazdou na skode tudor resp skode 1202..a ak aj ano tak skor ako s veteranom a nie ako skusobna jazda co to dokaze...
a čo škoda 105 to auto sme mali 24 rokov (z toho posledných 10 som mala tú česť voziť sa ním aj ja) a najviac sa mi vrylo do pamäte, ako sme chodili každoročne do Bojníc a báli sme sa, či to vôbec vytiahne na Kľak, ale nikdy nesklamalo
Škoda 120 top moja vyhlásená škodovka dala všetko jazdieval som snou po poli cez potoky som snou prešil no nebol problem ale to osm si spravil podložky pod struny a kolesá tam boli 16tky a na zadných kolesách bola normálna reťaz taká hruba ako na psa alebo raz taká hrubá a to zaberalo v lese takže nezapadla nikde!!!! policajtom som zdrohol a aj dritftovať to šlo cez les škoda 120 top len ju zožrala hrdza pomali ale rýchlo ale to bol môj trenažér pred absolovaní autoškoly
Moj tatko jazdil na služobky po slovenských a okolitých kameňolomoch, pár krát som šiel s ním a tá Octavia tour to ako celkom dávala, predstavte si prašné cesty rozjebané od tatroviek a podobných sračiek. Na Felde podobne. Ja osobne som na dvojkovej Octavii prekonával polmetrový rigol v dosť svízelnej situácii ale ostala celá a nepoškrabaná po týchto manévroch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov