chcem zistiť prečo nás škola tak strašne nudí (česť výnimkám, ako rozprávame o škole že nás nebaví nech už konečne skončíme a ideme makať.
No keď začneme pracovať vtedy si uvedomíme, že nám škola chýba a nám sa nechce robiť....
ale ako je to potom keď c
pretože 45 minút musíš sedieť na zadku a ak ťa ten predmet nezaujíma, tak sa na hodine nudíš, a keď sa nudíš, tak začneš negatívne rozmýšľať a keď rozmýšľaš negatívne, tak sa ti ten predmet zhnusí... a inak nemávam prax, lebo chodím na gympel
to je postupnosť životných fáz... keď som bol sopliak tešil som sa do škôlky. keď som bol v škôlke, nenávidel som spanie poobede a tešil som sa do školy. na základke som plakal za prespatými poobediami a túžil sa vrátiť do škôlky, no vedel som, že to nie je možné, tak som sa tešil na strednú...
na strednej to pritvrdilo a ja som chcel byť späť na základke, zároveň som vedel, že to neni možné, tak som sa tešil na výšku, vidiac v tom lepšiu budúcnosť.
nuž a výška je zlomový bod. je to najlepšia fáza života. fáza z ktorej sa síce obzerám dozadu a snívam o poobednom spaní, i ľahkom stredoškolskom či základoškolskom bezstarostnom živote, no ani náhodou sa neteším do roboty. ani trošku. chcem si predĺžiť život ako to len najdlhšie pôjde... práca definitívne zabije moju rozlietanú mladosť.
nepracoval som ešte a tak neviem aký je pohľad na vec ľudí s ukončeným vzdelaním stredoškolským čo teraz už makajú. či by sa vrátili späť, alebo zostali kde sú (čož našepkáva, že stále nejak dúfajú, že po tejto fáze príde ďalšia, krajšia... aj keď myslím, že taká bude už len tá dôchodková, pričom aj o tom by sa dalo polemizovať).
na doplnenie posledných viet: ale vzhľadom na to, že nejaké brigády mám už za sebou, môžem otvorene povedať, že viem, prečo si cením školský krásny slobodný život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na strednej to pritvrdilo a ja som chcel byť späť na základke, zároveň som vedel, že to neni možné, tak som sa tešil na výšku, vidiac v tom lepšiu budúcnosť.
nuž a výška je zlomový bod. je to najlepšia fáza života. fáza z ktorej sa síce obzerám dozadu a snívam o poobednom spaní, i ľahkom stredoškolskom či základoškolskom bezstarostnom živote, no ani náhodou sa neteším do roboty. ani trošku. chcem si predĺžiť život ako to len najdlhšie pôjde... práca definitívne zabije moju rozlietanú mladosť.
nepracoval som ešte a tak neviem aký je pohľad na vec ľudí s ukončeným vzdelaním stredoškolským čo teraz už makajú. či by sa vrátili späť, alebo zostali kde sú (čož našepkáva, že stále nejak dúfajú, že po tejto fáze príde ďalšia, krajšia... aj keď myslím, že taká bude už len tá dôchodková, pričom aj o tom by sa dalo polemizovať).
Ide o pracu v Kanade - Opatrovateľka - Opatrovanie starých, mladých či ľudí s postihnutím (s možnosťou vysťahovania sa do Kanady) tzv. Caregiver/Nanny