Dnes som si v škole roztrhla rifle! Prechádzala som okolo riadiatora a nohou som zavadila o tú ostrú vec, čo z neho trčí, a zničilo mi to rifle, ktoré som na sebe druhýkrát! Ale keď si predstavím, koľko horších vecí sa mi mohlo stať... Ale tie rifle sú aj
Pôjdem za riaditeľkou! Možno by som mala pobehať po škole a nájsť všetkých, ktorým škola spôsobila svojimi riadatormi nejakú ujmu... Keď nás bude viac, bude to ľahšie... Ďakujem za podporu...
Tatianka: Ano presne tak Kamarát neštastne zhodil v zápale hry jednoho chalana na zem (stále nechápem prečo sa vo väčšine škol hrá futbal na betónovom ihrisku) no a najprv mu bolo iba zle, potom začal vypluvat krv, zobrali ho do nemocnice aaa zistilo sa že si niečo natrhol. škola no
no tych rifli je skoda... ale ber to tak ze stale lepsie ako ten chalan co mu spoluziaci strcili k riti kompresor a nafukli - prasklo mu hrube crevo a jak sa to "rozlialo" tak mu to poskodilo aj dalsie organy, ani ho nemohli hned operovat lebo bol stale nafuknuty a bolo by to este horsie...
Juj a ešte som si spomenula ked mi jeden chalan hodil basketbalku do hlavy, okuliare mi odleteli na tri metre ale okrem zakrvavenej košele (z nosa) mi nič nebolo.
Desiree: Dnes mi niekto hovoril, že pri podobných problémoch treba vnútornú stranu riflí podlepiť pásikom na koberce ... zvyšok návodu som si nezapamätal, nebo tam prevládali špeciálne termíny, vyznám ktorých mi doteraz nie je známy...
mno my sme(omylom rozbili v skole televizor ..ktory skoro padol na mna cize to by dopadlo trosku horsie ako tie rifle aale je mi ich luto..treba sa hadat o ne
hmmm... som v skole uz 18 hodin vkuse, som tu stravil celu noc, tu v informatickej ucebni na 24 hodinovke v CS. No, a je tu celkom v pohode... akurat nejaky debo hodit ticku hned vedla zachoda
Tak spíšme nejakú petíciu, že nechceme telesnú. Spravme to celoslovensky a keď budeme mať nejaký milión podpisov, tak s tým ministerstvo niečo snáď urobí. Nie?
dokelu ludia, telesna je najlepsi perdmet, aky moze byt!!!! ako pre tych sportovo zdatnejsich ako som ja napriklad......
a na druhej strane, komu by sa chcelo len furt sediet v lavici na tvrdej stolicke 7-8 hodin denne?! to mi pripomina--radsej peticiu za makke stolicky!!!
pawlo,nemozes byt zas na zaciatku taky narocny, treba postupne, najprv s nejakym calunenim stolicky, a neskor mozno pridu aj tie s masaznymi onými a vyhrievacie, v lete zas chladiace...to by bolo
Antja - to je otázka možno Ďalších 150 rokov - najprv by bolo potrebné napísať nejaké poriadne školské zákony a až potom sa zamýšlať nad tým či chladiace/ohrievacie stoličky
Tak to by bolo potešenie chodiť do školy... A tie kožené kreslá by sa ešte dali sklopiť do ležatej polohy... Viete ako, nudí vás matika, tak sklopíte operadlo...
Telesna je super, ja som ju mala este aj dva roky na vyske:p
U nas v skole je zabava Hlavne ked tri mesiace menili okna v celej budove, tak sme sem tam nemali hodinu kvoli tomu ze sa do ucebni nedalo ist:p
ale inak ma skola bavi, takze sa zas nestazujem - a nebezpecna tiez velmi nie je, ak si vsimnete napis ze vytah je zas pokazeny a nemate ist za tu pasku inak padnete do sachty:p
Mňa naposledy obliala kyselina dusičná..takže som mal nechutne žltý prst..celý týždeň!! A rukavice si nemôžme dávať..bo že vyzerajú jak lacné prezervatívy..a profky z nich napína..toto už je aký egoizmus!!
Ešte, že ich nenapína z plášťov, bo inak by som mal tie diery na mojom plášti niekde inde..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Mne sa ešte našatsie nič blbého nestalo - ak neberiem to že ešte dávnejšia na mňa jedna dievčina vyliala polievku (samozrejme omylom)
a k teme: jj, skola by ti mala vynahradit hodnotu rifli,ale to by zas nebolo take jednoduche
drzim paste, nech sa vydari nieco s tym
Hmm... ktovie, čo tým dievčina chcela naznačiť... Čo nič?
Daj si na tie rifle jednu obrovskú záplatu - a budeš in Najlepšie keď na tej záplate bude napísané ,,BIRDZ LOVER,,
Pôjdem za riaditeľkou! Možno by som mala pobehať po škole a nájsť všetkých, ktorým škola spôsobila svojimi riadatormi nejakú ujmu... Keď nás bude viac, bude to ľahšie... Ďakujem za podporu...
Hmm... pri tom, ako varia v školských kantínach sa ani nečudujem...
Nechcem tam záplatu! Nechcem, nechcem! Tie rifle mám dva dni... Asú tak krásne...
a moj brat si v skole raz zlomil prst na nohe
ale zlomeniny su dost caste, hlavne na telesnej
Tatianka: nj, na telesnej sa toho vela stane nejaká tá zlomenina, odtrhnutá oblička.... a tak
a niekto mi tiez ukradol pero - s kravičkov,
treba s tym nieco urobiť, škola je velmi zivotunebezpecná pre moje veci ktore si skolu moc neuzijú
A ešte som schytala zopar zasahov pri hokejbale.
Telesnú by mali zakázať
A vieš kto jj na vine?? No predsa J. A. Komenský - on zaviedol telesnú výchovu na školach!!
To fakt? Vau... Inak... tuším, kto to mohol byť... A vieš čo? Už som to aj vyskúšala... A je to lepšie. Moje rifle ešte majú šancu...
A btw... je to páska na koberce. Tá sa dá použiť pri každom probléme... Naozaj...
(len keby som nemal školu na komenského ulici )
drzte palce aby som to vydrzal tych 24 hodin
a na druhej strane, komu by sa chcelo len furt sediet v lavici na tvrdej stolicke 7-8 hodin denne?! to mi pripomina--radsej peticiu za makke stolicky!!!
No, vydržím, samozrejme, ale čo ostatní? Ktorí majú pred sebou ešte 8 rokov? A čo moji súrodenci? Aj na nich musím myslieť...
Tak ak si športovo zdatná, tak klobúk dole. Ja som úplne drevo... Tak telesná by mala byť voliteľný predmet...
Ale tie mäkké stoličky nie sú zlý nápad. Že?
To by mi bolo úplne jedno. Veď ani on sa nás nepýta, či nás to zaujíma...
U nas v skole je zabava Hlavne ked tri mesiace menili okna v celej budove, tak sme sem tam nemali hodinu kvoli tomu ze sa do ucebni nedalo ist:p
ale inak ma skola bavi, takze sa zas nestazujem - a nebezpecna tiez velmi nie je, ak si vsimnete napis ze vytah je zas pokazeny a nemate ist za tu pasku inak padnete do sachty:p
Ešte, že ich nenapína z plášťov, bo inak by som mal tie diery na mojom plášti niekde inde..
a navyse to mnou poriadne trhlo..
ale to uz davno