nieje síce mojim zmyslom života, ale vzdelanie je pre mňa prostriedok na dosiahnutie svojich cieľov, čiže škola má v mojom živote výsostné a dôležité postavenie. A dokonca ja mám svoju školu aj rád
Skola ma aj tak nic potrebne nenaucila. pojdem na prijimacky budem sa aj tak musiet ucit z osobitnych knih, lebo to sa na ziadnej strednej neuci sranda ze?
Ale pre mna je skola prostriedok na dosahovanie toho kam mierim, a urychluje mi ten pohyb k cielu...
No deturence moje ste si to pomylili... VS je zmyslom zivot (party, chlast, fajcenie, drogy, sex, party, chlast... v roznych obmenach a nie vsetko sa zuzitkuje)
Skola je dolezita no urcite by sa mali zmenit metody v nej...nemozu sa dospely cudovat ze sa tam maldezi chodizňt nechce ked nas v nej v kuse len poucuju a nedaju nam dostatocny priestor na seba realizacia...myslim si ze nas ucitelia podcenuju a podriaduju si nas...ucitel a ziak by mali byt rovnocenni partneri
no ako sa to vezme...keby nebola skola boli by sme psrosty..a v skole mame veeelka kamarow...ale neda sa ot nazvat zmyslom zivota...iba potrebou zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
hej ,vzdelanie je dobre, ale nie hluposti co sa ucia na niektorych predmetoch vy vyssich rocnikoch
Ale pre mna je skola prostriedok na dosahovanie toho kam mierim, a urychluje mi ten pohyb k cielu...