Čautee mám taký problém zo školou a to taký že sa mi teraz moc nedarí a teraz som sa dozvedela že som dostala 2/10 z fyz a pri tom som jednotkárka nechápem prečo a už tam mám 2 trojky a otázka znie ako to mám povedať mame? A to mám ísť ku mamoške na chatu
Najprv jej povedz, ze si tehotna/(zacala fajcit (cigarety), a potom, ze to bol len zart, ale az ked bude vynervovana a zufala. No a na zaver jej povedz, ze len mas par horsich znamok. (nebude s tym mat ziadny problem)
Fakt dik za rady tak dúfam že sa to nedozvie nejakým zázrakom od niekoho iného lebo ak hej tak na chatu môžem zabudnúť a aj na mobil, možno aj na telku a to by som zomrelaa. A ináč moja mama stále nevie pochopiť že nejde iba o známky tak akože keď mame písomky skoro každý deň ale tatovi je to za jedno. Takžee ak máte dajaké ešte rady kľudne píšte ja si túto diskusiu budem stále pozerať
No a ešte som zabudla snažím sa upratovať a celkovo sa tak vtierať a ten koment čo bolo že mám najprv povedať že som tehotná.... tak nwm či by sa dožila tej správy že to bol vtip
@nanka0302 Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio.com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov