som vcera manke povedala, ze sa necitim dobre a ze som mala aj teplotu a spytala som sa, ci ma tieto 2 dni nenecha doma. vuala, nechala. lenze to nebola vyhovorka
vacsinou to za posledne roky bolo "aj tak tu skusku nedam"
inak som na strednej mala obdobie, kedy som pravidelne zaspavala do skoly, tak 2-3 razy do tyzdna a prisla az na daku tretiu hodinu. mama mi to tolerovala, mala som priemer pod 2,0
no keďže moja triedna toleruje absenciu, iba ak jej volajú rodičia (a ja nemám dôvod pokúšať sa vybabrať s tým), vynechávam iba keď som chorá, a teda si nemusím hľadať výhovorky
jediné výhovorky, čo používam sú už priamo v škole a nie také, aby som nemusel do nej ísť
a taktiež nerád vymeškávam (odhliadnuc od tých pár minút každé ráno na prvú)
Vseliake ale vatsinou idem, zajtra som napr. nechcel ist lebo sa mi nepacili niektore hodiny v rozvrhu a cuduj sa svete vedenie skoly na ten den upravilo rozvrh a ja tam teda pojdem.
Ale inak ja sa nevyhováram, proste tam nejdem len kvôli tomu, že sa mi nechce.
(pre seba si ale občas vymyslím nejakú výhovorku, napr. že sa to doma naučím lepšie; že mám niečo dôležitejšie; že sa potrebujem vyspať; že je nekvalitný učiteľ a účasť v škole mi nič nedá a podobne...)
nevynechávam naschvál školu. závidím všetkým ľuďom čo si to môžu dovoliť, ja by som odbor ani teóriu nedohnala (inak si ospravedlnenky píšem permanentne sama, lenže mama o tom vie, vždy jej to poviem- ono je to najviac tak 2x za pol roka)
poviem že idem do školy ale pojdem ku kožnej kde poviem ze mam suche ruky da mi recept(roztrham) a ospravedlnienku ...alebo kupim čokoladu pojdem za zubarkov že mam tažky den v škole či mi neda ospravedlnienku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
inak som na strednej mala obdobie, kedy som pravidelne zaspavala do skoly, tak 2-3 razy do tyzdna a prisla az na daku tretiu hodinu. mama mi to tolerovala, mala som priemer pod 2,0
potom musíš všetko doberať, nikto ti to nepovedal?
a taktiež nerád vymeškávam (odhliadnuc od tých pár minút každé ráno na prvú)
Ale inak ja sa nevyhováram, proste tam nejdem len kvôli tomu, že sa mi nechce.
(pre seba si ale občas vymyslím nejakú výhovorku, napr. že sa to doma naučím lepšie; že mám niečo dôležitejšie; že sa potrebujem vyspať; že je nekvalitný učiteľ a účasť v škole mi nič nedá a podobne...)