prezliekala by som sa v hajzli alebo v krikoch pri skole ja tu svoju instituciu tak neznasam ze by som sa k nej verejne prihlasila tak po 7 pivach O___O
obcas ich vidim po meste chudata vonku 35 stupnov a oni v koseliach a oblekovych gatiach
je to pekné pokiaľ je tá uniforma pekná, pohodlná a vkusná ....poznám... kedysi to bolo na hotelovke...museli nosiť biele tričko a čierne nohavice a nesmeli rifle
v živote by som si to neobliekol,pretože by som stále nosil to isté do kola,nemohol by som si obliecť čo sa mi páči,bola by to aj záťaž financii,či už na školu,alebo na rodičov,...je to výmysel z Anglicka a nechcem sa opičiť po inom štáte =D
Jasné že by som chcel uniformu ale iba vtedy ak školy budú mať meno aby nositelia mali byť na čo hrdí že patria pod nejakú úžasnú inštitúciu inak to nemá význam.
u nás to funguje, je to celkom fajn... len sa mi nepáči, že sú dané nejaké pravidlá, ktoré sa pri tej uniforme musia dodržať, ale niektorým je to zrejme jedno, lebo aj tak si oblečú takmer priesvitné legíny s krátkym tričkom namiesto uniformy
tiez sa o tom rozmysla ze na buduci rok no ja som to najprv chcela lebo sa mi to pacilo ale teraz ako tam rozmyslam neni to moc vyhodne.. vsak zaplatit to a nosit to stale boze fuj a kazdy bude vediet ze som stej drbnutej skoly no toto nie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ešte keď som bola v Anglicku, rada som chodila
do tých obchodov s rovnošatami
obcas ich vidim po meste chudata vonku 35 stupnov a oni v koseliach a oblekovych gatiach