Ktorú vetu najviac neznášate a prečo ?
U mňa to je: Z lavíc všetko preč Neohlásena písomka aby som si otestovala či sa učíte .. ... Juraj rozda papierepre A skupina Martina pre B skupinu ..
Pretože sa na písomky vôbec neučím a hlavne neohlásene -,-
Najviac som neznasala vetu: sushivo, ucila si sa? Lebo ked nepocitam posledne roky tak som odpovedala ano a spoluziaci ma za to nenavideli takze som vedela ze budem zaaaaaas v triede bez kamaratky pretoze ma povazuju za biflu. To iste s otazkou, co si mala z pisomky.
Neznášam keď retardovaný spolužiak povie retardovaným hlasom mysliac si že je fenomenálne vtipný týýýýždeníci tabuľaaa.... a ešte: Zvoní pre mňa nie pre Vás
My sme mali na základke dejepisárku čo asi celých päť rokov čo nás učila začínala hodinu vetou:
"Najprv spoločne, potom individuálne a nakoniec nové učivo."
takze... to hovoril moj triedny stale, cez hpdinu niekolko xkrat
cela veda...
takze dnes je 25.10.2014... 2+5+1+2+1+4=15/ 1+5=6, 6. je tomias...no pod k tabuli...
abo 25+10+2014=2049/ 2+4+9=15/1+5=6 ..no tomias, k tabuli
od okna A od dveri B
pol tretej .dejwpiaar
U mňa hlavne: dnes je 14.9.2014 takže ked si to tak vezmeme ked od 2014 odpočitame 14 vynde 200 2 v poradi je Lea ale +3 je 5 v 5 poradi je Martina ale minus 3 je 2 takže pojde Lea
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale je smutné, že neznášaš písomky lebo sa na ne neučíš, lebo keby si sa učila, možno by sme mali lepší vzťah :ehm:
neohlásené písomky už chvalabohu nemávame
"A teraz vás všetkých potriesnim krvou"
"Schovajte sa pod lavice, prichádza obezita"
"Najprv spoločne, potom individuálne a nakoniec nové učivo."
cela veda...
takze dnes je 25.10.2014... 2+5+1+2+1+4=15/ 1+5=6, 6. je tomias...no pod k tabuli...
abo 25+10+2014=2049/ 2+4+9=15/1+5=6 ..no tomias, k tabuli
od okna A od dveri B
pol tretej .dejwpiaar
hovori :
vidim ze si sa ucila , 4!
neznasala ma (tvarila sa ze nevie moje meno stale ma volala sestrinym) a ja som neznasala ju a este viac matiku
ale to len kvoli nej
cize k tabuli!
ja som si svoje oducila
pritom na nu by sa to tiez dalo aplikovat, ked sa jej nechce ucit, moze ist robit nieco ine, napr predavacku
(vzdy vzdy vzdy ked sme mali pisat pisomku z uctovnictva, jej prve slova na hodine zacinali takto..a boli to vzdy tie najdesivejsie slova)
,, A prečo ste sa to nenaučili ? ,,
Zn. maturitný ročník