PLLS, ktory GYMPEL alebo strednu skolu v BA by ste mi odporucili?Ja viem, ze skola ako skola a nikto ju nema rad, ale...Neviete nejaku kam by sa mi oplatilo dat si prihlasku? (S tym, ze by tam bola dobra dochadzka z Hlavnej stanice)...V buducnosti by s
myslim ze z toho co si napisala by sa ti sekol gympel ..ako grosslingova je skor na matiku ,vazka je kravina , segra chodi na Metodku myslim ze to je celkom dobra skola alebo einsteinova bola kedysi neviem ako teraz.
ja som chodil na SPS stavebnu na drienovu a ta skola bola proste najsuper aku poznam proste aj ma bavila aj vsetko aj je to tam super ..sice je to tazka skola celkom ale fakt super keby som mal ist opat na strednu tak jedine tam
@15 chcel by som verit tomu ze je to inak ale bohuzial sukromne skoly su pre tupcou co maju peniaze na to aby tam chodili lebo oni by inde ani nemohli bo su tupy jak ... a este ani ucnovku by nedokoncili ..bohuzel poznam kolu ludi a kopu prikladov tak sa zbytocne budes hadas !
samozrejme ze su tu aj taki ludia... poznam ich a su to dementi ale nemozes skatulkovat a robit zo seba experta na sukromne skoly ked si v nich v zivote nebol ja som mohol ist barskam..ale lokalita rozhodla..
@17 pozri ano sem tam sa tam najde niekto kto tam ide preto ze ho tam bohati fotrovci pichnu lebo si myslia ze ked je to sukromna da mu to do zivota viac ale to je omyl zatial na slovensku a predovsetkym v BA.a predstav si ze poznam strasne vela ludi zo sukromnych skol strednych a od nich dalsich atd atd a viem o tom teda dost by si sa cudoval.a kedze viem ake su to je dovod preco by som tam nesiel keby som mal ist studovat strednu ci uz vysoku sukromnu
no ja som si moc nenavyberal.. rozhodla matka ..a tak to je..
ale myslim ze Bilingualne vyucovanie je dobra vec.. jazyky sa ucit oplati..
mne skola dala do zivota len priatelov.. skola ti nema co dat.. len vzdelanie..to uz je na tebe ci ho prijmes a ci nie.. ja vobec nerozmyslam o tom co ti ma skola dat pretoze je to chujovina prveho stupna.. nikto ti nic neda.. musis si vziat..
mozno ze poznas len zle priklady..a tiez by som z nasej skoly povyhadzoval dost ludi..
15 - presne to si mysli aj moja mama ...ktora je mimochodom nezamestnana, takze cashu nemame nazvys...no a fakt by som sa cela aj nieco naucit...a hlavne jazyky, anglictinuu...
v tom predoslom som sa pomylila, moja mama si mysli to, co djdaniels - som si pomylila cislo komentu...to je jedno, proste naky statny gympel v BA hladam
Ja som tiež chodila na strednú na súkromnú a učitelia neboli bohvieaký, hlavne kvôli tomu, že tá škola mala málo vlastných učiteľov, takže to boli hlavne z druhých škôl.
A mimochodom, vôbec to nie je tak, ako si mnohí myslia, že sa na súkromnej vôbec nemusíš učiť. Aspon na mojej to tak nebolo.
Teraz chodím na pomaturitné, tiež na súkromnú, externe a bolo dosť zaujímavé sledovať reakcie väčšiny mojich spolužiakov, ked zistili, že sa budú musieť dosť učiť a zadarmo skúšku nedostanú.
Lebo všetci si myslia, že na súkromnej sa netreba učiť, ale na väčšine to tak nie je.
# 7 - Einsteinova sa zevraj skazila, alebo ako to mam povedat, Metodka neviem, ale mala by byt dobra tusim a na Drienovu, kde si chodil sa prave dostal jeden moj kamos ...A jj, Grosslingova je maticka a prave to ma trosku odraduje D...Ked pozeram na ten ich korespondencny seminar zistujem, aka som tupa
Moja mama ucila na Vazovovej (alebo Jana Papanka, to je fuk)a vraj je ta school fajn, stale ide dopredu, vraj maju novy travnicek a je blizko vlakovej stanice.
Moja sestra vystudovala Grosslingovu - GAMCU a teraz na nej uci a chce, aby som tam isla aj ja, lenze moja sestra je kocka, a ja radsej robim haluze ako ratam nejake zlozite priklady.Dalej Gamca je prestahovana do byvalej chemickej school na Raciansku 78 a je to dalej od stanice.Kedze Gamcu budu teraz minimalne dva roky rekonsruovat, bude na tej Racianskej a bohvie ci sa vrati nas5 do povodnej budovy, ktora ma tak ci tak "prdiskolsky dvor", ze neviem ako u nich vyzera Telesna-moj vcelku oblubeny predmet...
@31 sú, ale tích je málo. Ale väčšina nemá platiť desaťtisíce za každú známku, predmetov je veľa, takže to vyjde dosť draho.Ale kto má peniaze, tak môže aj na štátnej podplatiť učitelov, tam sa to tiež deje.
no to sa deje vsade.. staci ked zaplatia ten predmet z ktoreho inteligent prepada.. take tazke to nie je.. ale mame tam nackov,rozmaznanych syncekov,kurvickya podobne individua..ale nastastie vacsina je normalna
Nuž neviem... ako už niekto spomenul, Gamča aj GJH majú síce výbornú povesť, ale obe sú zamerané skôr na matiku-informatiku. Ty si spomínala časopisy, tie majú bližšie k jazykom než k prírodným vedám...
Ja som chodila na Horvátku a síce niektoré veci ma tam nehorázne rozčuľovali, mala som niekoľkých naozaj výborných učiteľov a ak si odmyslím tie niektoré veci, tak to bola celkom v pohode škola...
heh bozee tak ako sa mam rozhodnut...dnes som nad tym rozmyslala a asi sa fakt vykaslem na povest ked matiku moc nemusim a v praci ju nevyuzijem...radsej budem chodit na normalny gympel ako by som mala byt ta sprosta medzi kockami...aby mi segra musela robit protekciu...no fuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
lepsi ucitelia
ja som chodil na SPS stavebnu na drienovu a ta skola bola proste najsuper aku poznam proste aj ma bavila aj vsetko aj je to tam super ..sice je to tazka skola celkom ale fakt super keby som mal ist opat na strednu tak jedine tam
ale si zober.. tam kde su peniaze tam idu najlepsi..
ved vies ako sa hovorieva penazi nikdy nieje dost...
len treba vediet ponuknut....
12.
never tomu..
samozrejme ze su tu aj taki ludia... poznam ich a su to dementi ale nemozes skatulkovat a robit zo seba experta na sukromne skoly ked si v nich v zivote nebol ja som mohol ist barskam..ale lokalita rozhodla..
no ja som si moc nenavyberal.. rozhodla matka ..a tak to je..
ale myslim ze Bilingualne vyucovanie je dobra vec.. jazyky sa ucit oplati..
mne skola dala do zivota len priatelov.. skola ti nema co dat.. len vzdelanie..to uz je na tebe ci ho prijmes a ci nie.. ja vobec nerozmyslam o tom co ti ma skola dat pretoze je to chujovina prveho stupna.. nikto ti nic neda.. musis si vziat..
mozno ze poznas len zle priklady..a tiez by som z nasej skoly povyhadzoval dost ludi..
no to je vyucba v angline..
nechodim na kremnicku.. tu na ktoru ja chodim nikto nepozna =D
mam tu skolu za sebou a fakt nelutujem
Ja som tiež chodila na strednú na súkromnú a učitelia neboli bohvieaký, hlavne kvôli tomu, že tá škola mala málo vlastných učiteľov, takže to boli hlavne z druhých škôl.
Teraz chodím na pomaturitné, tiež na súkromnú, externe a bolo dosť zaujímavé sledovať reakcie väčšiny mojich spolužiakov, ked zistili, že sa budú musieť dosť učiť a zadarmo skúšku nedostanú.
Lebo všetci si myslia, že na súkromnej sa netreba učiť, ale na väčšine to tak nie je.
ale tak su pripady dementnych rozmaznancov ktorych chrania rodicia peniazkami..
a ucit sa musime.. a mame milion blbosti ako male maturity ... milion projektov..,. a blbosti
tak nevies na akych spoluziakov narazis.. ja mam vybornych spoluziakov na dve vynimky =D
ked som pocul kto od nas odisiel na Einsteinovu tak som si povedal ze to tam uroven isto nemoze mat =D
Moja mama ucila na Vazovovej (alebo Jana Papanka, to je fuk)a vraj je ta school fajn, stale ide dopredu, vraj maju novy travnicek a je blizko vlakovej stanice.
Moja sestra vystudovala Grosslingovu - GAMCU a teraz na nej uci a chce, aby som tam isla aj ja, lenze moja sestra je kocka, a ja radsej robim haluze ako ratam nejake zlozite priklady.Dalej Gamca je prestahovana do byvalej chemickej school na Raciansku 78 a je to dalej od stanice.Kedze Gamcu budu teraz minimalne dva roky rekonsruovat, bude na tej Racianskej a bohvie ci sa vrati nas5 do povodnej budovy, ktora ma tak ci tak "prdiskolsky dvor", ze neviem ako u nich vyzera Telesna-moj vcelku oblubeny predmet...
Takze teraz napiste, ako sa mam rozhodnut
ak chces so mnou zit tak si vyber Gamcu =D byvam kusok odtial..
to je uz na tebe co si vyberies..
o niekolko metrov dalej od adresy ktoru si uviedla =D
no to sa deje vsade.. staci ked zaplatia ten predmet z ktoreho inteligent prepada.. take tazke to nie je.. ale mame tam nackov,rozmaznanych syncekov,kurvickya podobne individua..ale nastastie vacsina je normalna
Ja som chodila na Horvátku a síce niektoré veci ma tam nehorázne rozčuľovali, mala som niekoľkých naozaj výborných učiteľov a ak si odmyslím tie niektoré veci, tak to bola celkom v pohode škola...