nezda sa vam, ze sa skratila doba prihlasenia ked som neaktivny? Odbehnem na polhodinu a uz sa musim prihlasovat znova...takto budem mat za chvilu na svojej webke, ze som 10000krat prihlaseny...mne to vyhovovalo viac predtym, lebo ja sa raz prihlasim, a p
Tiež mi to trocha vadí ale nerušil by som to úplne. Radšej by som ten čas zmenil aspoň na jednu hodinu. A po hodine neaktívnosti by ťa odhlásilo. Myslím si že to by bol rozumný kompromis.
hej aj ja som si všimol že ma to nejako často odhlasuje, asi chcú aby bol birdz viac aktuálny, ale to je asi to najmenej čo tu treba dotiahnúť, mne furt ukazuje že mam jednu tajnu spravu a ja tam žiadnu nemam!! ako ma to irituje!!!
@10@lucates - nemyslím si že by to bolo až také hrozné - veď si 300 krát prihlásený. A Tomáš je tuším okolo 3300 krát prihlásený - takže ešte máš čo dohnať!
@12 - som sice 300krat prihlaseny, ale teraz to pojde prudko hore a mne to pride take divne, ze za den budem mat o 20 prihlaseni viac...najlepsie riesenie je predlzit tu dobu za ktoru ta odhlasi...
Uplne suhlasim. na niekolko hodin by som to dala. lebo ja pobeham kade tade potom sa vratim spat a zas niekam idem a takto sa budem musiet stale prihlasovat na novo. nepaci sa mi to... AK by sa to zmenila je to jedno velke ... plus
ale neviem to celkom pochopit, preco je ta doba az taka kratka, toto mi asi najviac na celom birdzde teraz vadi...vsak na starom birdzde sa uz predsa skracovala a miesto on-line bolo napisane, ze spi, ked bol niekto dlhsie prec, a bolo to fajn...teraz je to uz hardcore...
ja len nechapem preco to museli tak dojebat...ja som presne vedel, ze to tak skonci...dlho ohlasovany novy lepsi krajsi birdz...to nemohlo dopadnut dobre...
obnovujem tuto diskusiu, lebo mam pocit, ze zas nie je cosi v poriadku s prihlasovacou dobou...aj vy sa musite teraz po vypnuti prehliadaca znova prihlasovat?
@24 - ja hlavne nechapem, preco sa to zas zmenilo takto...vsak uz to bolo vyriesene, bolo to dobre, a zas si nedaju pokoj s touto prihlasovacou dobou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nevadi,to sa doriesi..snad
>>cize suhjlas