@sweetelis nie na mna neútočil aj ked niektoré hryzú to musíš vyskúšať ešte pred kúpou či ti nebude chcieť odtrhnúť ruku. Mala som aj dzungarskeho (to bol ten agresívny) ale mala som aj takých tých väčších, neviem aká je to značka a tí sa mi zdali miernejší.
Hahahaha....... Ja chcem radu.. a kebyze mozem tak by som to skusila ale chcem aby mi skrecok prezil kdyby neco..Ale ak chces natocim ti ako môj škrečok bludi v primitivnom kartonovom štvoruličkovom bludisku
@obliviate ja mama asi dzungarske pretoze môj je cely biely malinky ako dzungar a uška ma šedo čierne.. no nwm aj mna z počiatku hryzol ale to si musi na teba zvyknut a tak.. aj ked kazdy je iny.. no ja nwm.. ja by som chcela myš ale mamka mi povedala ze mozno pretože zajaca nemôžem mať tak aspon tu myš a škrečok je sice zlaty ale sprosty... a nwm môj škrečok sa zatial nestretol s ziadnymi zvieratami odkedy ho mam....tak nwm ako to bude ale chcela by som vedieť či by mohly spolu naživať v jednej klietke ze by som spravila s mamkou kompromis a by som mala aj škrečka aj myšku.. len zas ked sa nebudu mať v laske tak čo? nechcem vyhodiť myš.. ani predat ked si ju uz kupim a zase kupovat novu klietku....
OMG idiotske škrečky ja som chcela zajaca ale mamka NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee načo ti zajac sak to je velke a smrdi to ! hlavne ze ked som byvala s ockom tak som mala 3 zajacoch.. ak by neskončili ako perkelt tak by som ich mala do teraz
rozhodne by som ich dokopy nedávala.. nemám s takouto kombináciou skúsenosť, ale celý život chováme doma škrečky, niekedy sme ich mali naraz aj 11, a všetky sa navzájom išli pozabíjať, tak dobre že nie každý jeden musel byť zvlášť...
mám podozrenie, že ked sa horko ťažko znesú medzi sebou, tak čo by to ešte bolo s chúďa myšou
Pytona ja asi nie.. bala by som sa ci by ma neuhryzol.. ako tak..
No dakujem za radi poradili ste mi si musim pockat kym škrečok zdochne ale možte tu pisat aky mate vztah s myšami a škrečkami aby som mala zaujimave čítanie a aj ostatny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mám podozrenie, že ked sa horko ťažko znesú medzi sebou, tak čo by to ešte bolo s chúďa myšou
jedine ak by si bola Honzátko a dala ich do gauča
[Hašek J. - Aféra s křečkem]
No dakujem za radi poradili ste mi si musim pockat kym škrečok zdochne ale možte tu pisat aky mate vztah s myšami a škrečkami aby som mala zaujimave čítanie a aj ostatny