Pan kierkegaard, ak by ste sa zaoberali gastronomiou, tak by ste vedeli, ze skrecka je potrebne najprv podusit vo vlastnej stave a az potom nasledne prepiect.
@kierkegaard nie si vtipny
a tebe Domi, len tolko, ze neverim, ze v KE alebo v PP nevies kde si mas kupit skrecka...staci ked vies kde je Max alebo Forum v PP ci v KE Galerka alebo Optima
@lacius Určite áno majster Lacius, niekto dokonca odporúča ho omočiť, najlepšie keď to urobí panna, ale ako sa hovorí v Košiciach - proti gustu žiadna pálenka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pan kierkegaard, ak by ste sa zaoberali gastronomiou, tak by ste vedeli, ze skrecka je potrebne najprv podusit vo vlastnej stave a az potom nasledne prepiect.
a tebe Domi, len tolko, ze neverim, ze v KE alebo v PP nevies kde si mas kupit skrecka...staci ked vies kde je Max alebo Forum v PP ci v KE Galerka alebo Optima
Ja som vam zhodnotil jeden recept, ja osobne ho odporucam. Pecene skrecky s pazitkou a na smotane, no proste mnam.