absolutne som netusila,ze takym niecim trpimm,ale po par chatach a vikendoch u kamaradov...som už ,,jasná"...A aj kvoli svojmu chalanovi,ale hlavne kvoli tym mojim zubom sa chcem opytat co s tym?da sa proti tomu nieco robit?lebo ja sa sama kontrolovat nev
ak škrípeš zubami v noci, tak je to preto, že ťa niečo štve (alebo ťa niečo naštvalo cez deň). Ale počula som veľmi jednuduché riešenie. Ak sa teda nebojíš, že sa udusíš Daj si večer žuvačku a žuj až kým nezaspíš. Sánka sa ti unaví a v noci už nebudeš zbytočne robiť pohyby, ktoré spôsobujú to škrípanie.
aj moja mma skripe niekedy zubami ale asi len ked je nastvata na oca a zubar jej moc neporadil hmm... tak dufaj ze ked budes mat o par rokov protezu, tak uz v pohariku skripat nebude...
takže fakt je to z hnevuuu?...no,tu žuvačku neriskujem,aj ked som s nou parkrat nechcene zaspala.ale teoreticky teda neskripem vždy,ale len niekedy,inač by som zo zubov nič nemala už teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takže jedine nejak sa ovládať, neviem no.
Ja som už zaspala so žuvačkou, s retiazkou okolo krku, so slúchadlami na kábel... a ešte žijem