Spravne aj ja si myslim ze staci pouzit skratku na klavesnici end a nemusys vobec scrolovat.
Tento sposob aky je ze vsetky prispecvky su na jednej strane je lepsi.uz len preto lebo ak si cem ceknut vsetky prispevky nemusym klikat ako blazon zo stranky na stranku a cakat.
ale ono sa da aj tak ze stlacis to skrolovacie koliesko a potom len hybes myskou pomocou dlane nemusis ani scrolovat ani tukat nic. rychlost podla toho jak ju tahas dole to je napad tiez za sto bodov
To co je za riesenie lol. Aj tak treba cakat kym sa tych xyz postov nacita z DB co niekedy trva dost dlho :l
Tiez nechapem preco po X rokoch tu stale nie je strankovanie a tiez ten bug z refreshom ... to sa da fixnut za 5 minut, neviem ci to autori birdzu tak nechavaju schvalne alebo co..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tento sposob aky je ze vsetky prispecvky su na jednej strane je lepsi.uz len preto lebo ak si cem ceknut vsetky prispevky nemusym klikat ako blazon zo stranky na stranku a cakat.
kedze nemam windows tak som nevedel ktorou klavesou to na nom fici
ale o tom Ende som nevedela heh ďakujem
To co je za riesenie lol. Aj tak treba cakat kym sa tych xyz postov nacita z DB co niekedy trva dost dlho :l
Tiez nechapem preco po X rokoch tu stale nie je strankovanie a tiez ten bug z refreshom ... to sa da fixnut za 5 minut, neviem ci to autori birdzu tak nechavaju schvalne alebo co..