Šošky vysušujú oči..ale zase hovorí sa, že skôr pomôžu zlepšiť zrak ako škule..bo pri škulách je medzi škulami a očami istá vzdialenosť..a u šoškách né..a ešte k tomu škule deformujú nos.. Ale tak šošky si zas hocikto nedokáže jebnúť do očí..
Ja som sa snažil si ich tam jebnúť asi mesiac..po tom som to vzdal..mám príliž citlivé oči na dotyk a až moc veľké reflexy.. Len som ich mal pri oku a začal som klepkať očami jak zmyslov zbavený..a medzitým mi zjebali na zem..prilepili na zrkadlo, či zjebali do umývadla..
Pawlo..to je jedno..aj keby vysušovali, sú na to zvlhčovacie kvapky a pod. Ja som skôr za šošovky..ale bohužiaľ..som práve ten 1/10..čo má problém si ich vložiť..
Sosovky. V podstate vobec neobmedzuju cloveka a pri tych novych takmer uplne odpada ranny/vecerny ritual, kedze ich len nasadis a po mesiaci vytiahnes. Ked mas suche oko tak len zvlhcis...
Jedien co sa neda robit je skakat do vody alebo tobogan - treba zavret oci a pod vodou tiez nie je bohvieco mat otvorene oci - lahko odplavaju a nanajde ich ani boh
omg dik hah aj ja som skor za sosovky bo mne skulky neswedcia ani kebyze chcem a necem ich lenze matka stale o sosovkach pochybuje a ja newem jak ju k tomu donutit
preboha! ja viem, že mesačné šošovky sa dajú zohnať, aj že sú na to uspôsobené, ale predstavte si, že niečo máte v oku mesiac. fuj fuj a fuj...z hygienického hľadiska to podľa mňa je najhoršia alternatíva.
a okrem toho, šošovky sú aj tak len na spohodlnenie....
Nrigo: ved vsetky sosovky ti opravia zrak Teda z na tie farebne...
Ayreen: jake fuj? Sak tomu nic nie je A ked nemas v oku nic 16 rokov to nie je fuj? Ved presne na to boli tie sosovky spravene, nie je problem s hydrataciou a to oko tiez "dycha" takze pohoda. Btw nie je ziadny rozdiel medzi tou co vyberies kazdy den a tou co po mesiaci
chavez, šošovky aj tie najmodernejšie zaťažujú oko. ty používaš také čočky čo si raz nasadíš a vyberieš na konci mesiaca? ja som o takom ešte nepočula mám mesačné, tak ale ráno-večer, ale aj tak ich nenosím každý deň, lebo mám z toho tak unavené oči..
a k otázke, ako tu už bolo povedané, záleží to od očí, financií a samozrejme výzoru
Ja mám okuliare,možno prejdem na šošovky,ale si neviem predstaviť ten pocit,že mám niečo v oku... A navyše to tiež nie je pre každého,tuším pri ochoreniach rohovky sa šošovky nemôžu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Viac-menej výdavky ale žiadna záťaž na nose: šošovky
ale ak farebné kontaktné tak rozhodne tie
Takže som vrazila prachy do pekných okuliarov v ktorých sa sama sebe páčim a celkom mi to vyhovuje.
mne sa to darilo asi 2 roky, ale fakt to už začínalo byť otravné...
Jedien co sa neda robit je skakat do vody alebo tobogan - treba zavret oci a pod vodou tiez nie je bohvieco mat otvorene oci - lahko odplavaju a nanajde ich ani boh
a okrem toho, šošovky sú aj tak len na spohodlnenie....
Ayreen: jake fuj? Sak tomu nic nie je A ked nemas v oku nic 16 rokov to nie je fuj? Ved presne na to boli tie sosovky spravene, nie je problem s hydrataciou a to oko tiez "dycha" takze pohoda. Btw nie je ziadny rozdiel medzi tou co vyberies kazdy den a tou co po mesiaci
"A ked nemas v oku nic 16 rokov to nie je fuj?"
- Toto čo malo byť za argumentáciu?
a k otázke, ako tu už bolo povedané, záleží to od očí, financií a samozrejme výzoru
Neway: popravde netusim co to je za znacku, mne to odporucil ocny (a kedze nie je statny, tak mu vcelku verim ze netliacha len tak do vetra...)
Tysha: sak to ani necitis