ahojte, prosim vás, myslim že už veľa z vás počulo o "zaručenom" spôsobe ako sa cez noc naučiť na nejaký dôležitý test, a to pomocou slúchadiel,v ktorých sa vám cez noc, počas toho ako spíme, prehráva nahratý text toho, z čoho by ste mali písať...Skúšal t
Skúšať som to skúšala, otázne však je, ako si to chceš nahrať. lebo keď som si to nahrala ja sama, tak som sa skôr ako na učivo sústredila na to aký mám hrozný hlas
ale zase, napríklad ja sa pesničku naučím za 2 počutia ..a aj ten spôsob mi trošku pomohol. Len fakt, keby mi to nahral nejaký pekný hlas tak to môžem aj celú noc počúvať a to by sa určite dačo nalepilo
Ďalší zúfalý maturant? Ja som to náhodou skúsila včera večer, po 5 minútach som skonštatovala, že ma irituje môj hlas a radšej sa vyspím a budem dnes poctivo učiť.
Závisí to aj od teba. Zaručene to pomôže tomu, kto má skúsenosti s využívaním týchto metód, kto vie pracovať s "hladinami", so svojou psychikou. Tomu, kto v tom prax nemá, pomôže buď niekto skúsený, po prípade náhoda alebo vlohy, ktoré ešte neobjavil.
...ja sa skorej niečo naučím, keď vidím pred sebou text ako keď iba počúvam z toho dedukujem, že by mi to veľmi nepomohlo a naviac by som ani nezaspala, keby som stále počúvala nejaké báchorky
Ok ďakujem . a nie maturant ešte našastie nie som, ale aj mna to čaká , takže žiadna sláva. Ja som len bola zvedavá či to niekto skúšal. tak ďakujem, ved ja to skusim a uvidim čo to dá
čo ja viem.. neskušala som to ešte..možno je to pravda.. neviem ja osobne tomu troška aj verim... ale to je nadlho .. niesom ato odborni nieto to skušal asi už.. mne zabera ked si učivo ktore sa naučim zopakujem pred spanim. a Zabera to
podvedome vnimas to co mas v uzsiach, ale nie je dobre to pocuvat v noci, lebo potom sa nevyspis a nemas dobry spanok. Ja sa ucim anglictinu, ze ja neivem upratujem citam si knihu a popri tom mi ,, v pozadi,, v usiach ide anglicstina aby som si zvykla na to anglicke prostredie. Inak mi to pripomina, ze mame doma psychowalkman, ktory asi nevyuziva :/ musim ho pohladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale zase, napríklad ja sa pesničku naučím za 2 počutia ..a aj ten spôsob mi trošku pomohol. Len fakt, keby mi to nahral nejaký pekný hlas tak to môžem aj celú noc počúvať a to by sa určite dačo nalepilo
Vyskúšaj!
a skúšala som to aj s cudzími slovíčkami.
vždy keď som si básničku (s mojím otrasným hlasom) pustila asi 3x minimálne polovicu som vedela na 85%