kedze som baba tak nie...ked som bola decko raz som stopovala so starkym to bol asi jediny raz. kebyze som chalan tak by som si to vedela predstavit ale sama baba? neexistuje
ja som neskúšala, ale aj tak mi nejaký zastavili..doteraz neviem čo chceli, nerozumela som im..ale jednu vetu pri odchode po slovensky povedali : ,, Milujeme vás ku*rv*.. ..dosť mi tým pokazili deň..:/
no problémo keď nejde žiadny bus a mne sa nechce čakať na zástavke tak prečo nie je to príjemný spôsob cestovania a spoznáš nových ľudí musím si zaklopať ja som mala vždy šťastia na ľudí čo som stopla jeden ani nešiel mojím smerom ale v poho ma odviezol 16km len tak dobrí ľudia ešte stále žijú avšak mám zásadu, že nikdy nestopujem sama
Ahojte prestopovala som celu europu..Talianko,Belgicko,Norsko,Francia,Polsko,Rumunsko....Pohoda,mily ludia..hlavne kamionami som chodila...kopec zabavy srandy.Teraz uz vsade lietam,ale pred rokom zrusili vsetky lety kvoli sopke a popolu ,tak som sla stopom do Anglicka z 30 kilovym baglom na chrbte..a dalo sa to az na to,ze je teraz v 2010/2011 viac arogantnych ludi a hlavne v Belgii som stret;a vera arabou abude hnusne arogantny a dali patricne najavo,ze som nikto...ale oni u na tom horsie ..nikdy nebudu patrit medzi bielych!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no myslím,že je to nebezpečné teraz- kedysi to bolo viac v pohode..aspoň ja mám ten pocit