zda sa mi, ze svetly odtien je velmi svetly a ten tmavsi uz je zase oranzovy.
kazdopadne je to vcelku zaujimava vecicka, ale nechyta sa na original azijske BB creamy. co bolo pre mna najvacsie +, nerobili sa mi supinky na licach, ktore mam suche.
ale myslim ze to mozu pouzivat len baby ktore maju minimalne nedostatky na pleti, lebo krycia schopnost tohto BBcreamu je minimalna. akurat ti zjednoti farbu. no ale neviem si predstavit ze by som si nan dala este normalny makeup, to uz by bolo moc.
preto to odporucam tym babam, ktorym sadne farba a maju bezproblemovu plet. je to idealne riesenie na leto.
nemôžem si ho dať bez toho, aby som ho nezmiešala so svetlejším make-upom. mám ten tmavý a na moju pleť je príliš tmavý, ale ani nekryje čo má. to fakt môžu používať tie, čo majú bezchybnú pleť
Tónovací krém si parádne urobím doma,miešam si osvedčený pleťový krém s make-upom,ktorý mi sedí a tým sa krémujem,keď nepotrebujem nejaký perfektný výzor.Pleť sa zjednotí a nie je to také husté,ako klasický make-up.Vzorky make-pov sa nekupujú,v drogérii sú bežne vyložené a môžeš si ho priamo vyskúšať,na to tam sú.
ja som si ho akurát včera v pomätení mysle kúpila, a neviem či som bola slepá alebo čo ale vôôôbec nikde som si nevšimla, že je to nejak odstupňované tie odtiene a podarilo sa mi akurát zobrať si nejaký moc tmavý na mňa :/ ale nič moc teda, ozaj iba na bezchybnú pleť (kt. ale také niečo nepotrebuje, čiže v každom prípade zbytočné)
no neviem neviem ja by som to zvazila ..ci sa to za peniaze oplati..
ja som sa zaujimave veci ohladom bb kremoch docitala na » www.rossmann.sk/vznik-bb-kremu/...
mozno ti to pomoze pri rozhodovani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zda sa mi, ze svetly odtien je velmi svetly a ten tmavsi uz je zase oranzovy.
kazdopadne je to vcelku zaujimava vecicka, ale nechyta sa na original azijske BB creamy. co bolo pre mna najvacsie +, nerobili sa mi supinky na licach, ktore mam suche.
ale myslim ze to mozu pouzivat len baby ktore maju minimalne nedostatky na pleti, lebo krycia schopnost tohto BBcreamu je minimalna. akurat ti zjednoti farbu. no ale neviem si predstavit ze by som si nan dala este normalny makeup, to uz by bolo moc.
preto to odporucam tym babam, ktorym sadne farba a maju bezproblemovu plet. je to idealne riesenie na leto.
@6 make-up
@cocca-colla je to tonovaci pletovy krem.
Ja niečo ako tónovací krém (je obyčajný biely, na slnku možno trošku stmavne a prispôsobí sa pokožke) používam toto:
a je vcelku fajn, neleskne sa pokožka
a baby, neviete či sa dajú aj kupovať vzorky make-upov?
ja som sa zaujimave veci ohladom bb kremoch docitala na
» www.rossmann.sk/vznik-bb-kremu/...
mozno ti to pomoze pri rozhodovani