Ja mám s E samé pozitivne skusenosti, ja si myslim ze ak si das 3-4x do roka, tak negativne ucinky to mat nebude..nieje to o nic skodlivejsie ako alkohol alebo cigarety, no tu ide o to, ze musis mat dost silnu psychiku na to ..aby si do toho nepadla ..a nestala sa z teba fetacka
A este jedna vec.. sex pod vplyvom extazy je najlepsia vec v zivote.
Osobne by som to doprial zazit kazdemu cloveku na svete. To sa neda opisat slovami...
je to taký pocit, že máš vela egergie, dobrú náladu, s každým si kamarát, strácaš zábrany, myslíš si že môžeš robiť čo chceš. Taktiež pri extáze nemáš chuť do jedla, na jednej strane keď sa pozreš na jedlo tak by si si z neho dala, na druhej strane keď začneš jesť tak hneď máš pocit že si najedená. Pri väčších dávkach môžu byť haluze, bludy - neodporúčam. Neodporúčam ani v menších dávkach lebo niektorým luďom ani to nerobí dobre
jop, vacsinou dobre skusenosti. ja sa vzdy odporucam do vlastneho sveta kde musim tancovat a hybat sa a je mi tam uplne najlepsie. kazdeho vtedy lubim a usmievam sa ako slniecko na hnoji. raz som mala zly trip kedy som sice bola vo vlastnom svete a mala tam neskutocnu party ale stala som uprostred davu trsajucich ludi nehybne ako lodny kufor
ked uz vymyslas tak rozmyslaj nad mdma. to je to iste co extaza len bez pridanych veci (vacsinou). a maj po ruke zuvacku. vzdy.
Keď som bola mladšia tak som chcela , ale potom som musela urobiť "projekt" o drogách do školy a prešlo ma to....Extaza vyzerá ako droga dosť nevinne , ale rozhodne nie je...
Mimichodom včera zomrela nejaká maturantka kvôli predávkovaniu ( dala si 3 extázy po sebe)
@annienkabublinka 3 po sebe som si dal aj ja a to vtedy, ked som ecko skusal poprvykrat a vidis? Som tu. Ak zomrela, tak never tomu, ze kvoli predavkovaniu, to je blud.
@wosush Ja neviem , čítala som a tuším to bolo aj v správach.....Ak ju kombinovala s veľkým množstvom alkoholu , prípadne s inou drogou tak to môže byť pravda a nikdy nevieš možno babu zložilo skôr ako chlapov.....
Tiež, ale nevjem opisat stav ktory bol z nej lebo som predtym pila a vypekala a bola som dost odpalena aj predtym. Ale som mala vtedy pocit ze ma kazdy miluje a ja som milovala kazdeho, cudzich ludi som objimala. A zase nejaku energiu som necitila..ale tak lubilo sa mi to
@annienkabublinka Well, ak to miesala s alkoholom tak to je ina vec, to si o pruser potom doslova koledovala. No samotne MDMA ta naozaj tazko zabije, vacsinou to konci zle prave kvoli mixom s alkoholom, dehydrataciou, ci naopak prevodnenim organizmu. Bohuzial.
@zajkousko skúšal. cítil som sa po tom divne, lebo síce mám občas vo zvyku rozprávať sa sám so sebou, alebo s fiktívnymi postavami, ale nemám vo zvyku snažiť sa pri tom tváriť že reálne existujú
neboj nič, moje modlitby zvlášť v tomto čase, sú intenzívnejšie a hlavne aj pri tvojej osobe, bola by večná škoda, aby si sa dostal do večného zatratenia ...
verím však, že udalosti, ktoré už onedlho zažijeme, obrátia aj teba a to bude pre mňa najväčšia odmena........filip
umrite vsetci, co ste dali hej, ste odpad spolocnosti a vymazte si ma z priatelov aj sa mi odfanusikujte bo s takym hnojom nechcem ja mat nic spolocne(blee)
Ty vole toto je sranda ked @mamproblemmam zalozi diskusiu ze ake mate skusenosti s pervitinom,vsetci nanu davatae nech skape ze je skurvena fetacka a podobne ale ked tu slexna zalozi diskusiu o tom ako sa vam pacila extaza spokojne argumentujete a pisete svoje zazitky..ludza. Sa spamatajte vam to fakt jebe..o co je horsi pervitin od extazy? O nic obidvojo je skurvena chemia
@karin28398 ....pre mna jednoznacne, zober si ten najlepsi sex aky si mala a vynasob ho milionom a este stale sa to k tomu ani len nepriblizi ..proste dotyky aj vsetko citis ovela intenzivnejsie, ovela viac to prezivas ..tazko sa to takto vysvetluje ..vies sa do toho akokeby ponorit ...neviem ci si videla film trainspotting...a tam je taka jedna scena ..co typek akokeby padal dole do koberca ...tak si zober ze teba tak pohlcuje rozkos a citis ju kazdou jednou bunkou tela...proste ta to dostane do inej dimenzie vnimania...
No a k druhej otazke ..hm...cojaviem ..ci staci alebo nestaci ..to zalezi od mnohych faktorov...treba byt hlavne v pohode a byt naladeny priblizne na rovnaku frekvenciu ..a ak si to uz ides davat, daj si to s niekym skusenim, snaz sa pit co najviac vody a vyhybaj sa ribezlovemu dzusu
A este ked si chces zmaximalizovat zazitok, daj si to s niekym koho mas rada.. s frajerom,milencom, alebo kamosom s ktorym spavas ...vtedy je to TOP
Ale ked nemusis, tak si to nedavaj... drogy jsou špatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
no taká @mobscene69 by o tom vedela hovoriť...
... filip
A este jedna vec.. sex pod vplyvom extazy je najlepsia vec v zivote.
Osobne by som to doprial zazit kazdemu cloveku na svete. To sa neda opisat slovami...
A nezaujalo ma to...
Skúsili ste sa už modliť?
Ak áno, len ma zaujíma, ako ste sa po tom cítili, aké máte skúsenosti, či sa Vám to páčilo a tak podobne......
filip
srandičky, srandičky
ale som rád, že na mňa myslíš, brat môj ..........filip
ked uz vymyslas tak rozmyslaj nad mdma. to je to iste co extaza len bez pridanych veci (vacsinou). a maj po ruke zuvacku. vzdy.
Neplanujem vyskusat, ale nevravim, ze nikdy!
Mimichodom včera zomrela nejaká maturantka kvôli predávkovaniu ( dala si 3 extázy po sebe)
@36557496 yeaah, you should
@psychomanson Holandania sú nato stavaní
Tu je to o tej babe @38 , @39
@zouska
neskúšal, a ak by som tú možnosť dostal, tak poviem "Nie, radšej LSD"
neboj nič, moje modlitby zvlášť v tomto čase, sú intenzívnejšie a hlavne aj pri tvojej osobe, bola by večná škoda, aby si sa dostal do večného zatratenia ...
verím však, že udalosti, ktoré už onedlho zažijeme, obrátia aj teba a to bude pre mňa najväčšia odmena........filip
@admin zmazat
ale bola som sklamaná, nemalo to na mňa nijaké mega účinky, jak popisujú, len mi bolo lepšie.. ale zasa kamoške riadne z toho drbalo
..a áno, papala som, boli to sympatické stavy, hlavne tie euforické, pretože zo speedu ti je akurát tak energicky.
No a k druhej otazke ..hm...cojaviem ..ci staci alebo nestaci ..to zalezi od mnohych faktorov...treba byt hlavne v pohode a byt naladeny priblizne na rovnaku frekvenciu ..a ak si to uz ides davat, daj si to s niekym skusenim, snaz sa pit co najviac vody a vyhybaj sa ribezlovemu dzusu
A este ked si chces zmaximalizovat zazitok, daj si to s niekym koho mas rada.. s frajerom,milencom, alebo kamosom s ktorym spavas ...vtedy je to TOP
Ale ked nemusis, tak si to nedavaj... drogy jsou špatné