napr. citronom atd. .. Pomohlo ?? dajte rady prosíím , súrne .. Menštruáciu nemám nejak pravidelnú a preto ku doktorovi na oddialovacie tabletky nemozem ísť :/ .. A ked ste boli u doktora, aspon povedzte ako to prebehlo, ked som este nikdy nebola .. Da
jo, ten citron funguje, kamaratka ficala polku minuleho mesiaca na cervenom vine na privolanie, ked to dostala tak sa zacala laaadovat citronom a kramy mala 3 dni
prene toto som neska ráno gúglila, pretože mi zas vychádzajú krámy na chatu, tampón mi nerobí dobre a nemám náladu sa týždeň presúšať s vložkami a čojaviem čo, skúšala som kedysi tie citróny, ale myslím že mi to posunulo len o deň ale skúsim to žrať celý mesiac, ja vlastne citróny milujem takže nejaký problém mi to nerobí, ešte ževraj pomáha brať vitamín C tak to tiež skúsim, to aj tak ublížiť nemôže..
Citrón môže zabrať a nemusí. Mne to zaberá na zoslabenie, ale určite by som si tým neposúvala krámy, keď mám ísť na dovolenku. Skoč radšej k tej doktorke, lebo ten citrón nie je vôbec zaručený spôsob.
A čo sa týka tvojho strachu z doktora - neboj sa (aj ja som sa prvýkrát bála) Spýtajú sa ťa na kopec vecí, či už si mala sex, kedy si mala menštruáciu naposledy plus také bežné zdravotné veci, choroby a tak. No a potom pôjdeš vedľa, vyzlečieš sa (ja vždy chodím v sukni, lebo tú si môžem nechať a mám lepší pocit , a normálne ťa vyšetrí. Nie je to nič hrozné, nebolí to, dokonca je to podľa mňa celkom príjemné
mne zvykol pomôcť citrón väčšinou, ide vlastne o veľký prísun vitamínu C, kt. pomáha oddialiť..no a k ženskému by si mala chodiť aj ja sa hanbím, ale zdravie je dôležitejšie
@willbebetter prvýkrát počujem, že citrón môže menštruáciu skrátiť a nielen oddialiť o__O
inak tie tabletky na oddialenie môžeš mať aj keď nemáš pravidelnú menštruáciu, budeš ich papať pred dovolenkou, počas dovolenky a nemusíš sa ničoho báť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A čo sa týka tvojho strachu z doktora - neboj sa (aj ja som sa prvýkrát bála) Spýtajú sa ťa na kopec vecí, či už si mala sex, kedy si mala menštruáciu naposledy plus také bežné zdravotné veci, choroby a tak. No a potom pôjdeš vedľa, vyzlečieš sa (ja vždy chodím v sukni, lebo tú si môžem nechať a mám lepší pocit , a normálne ťa vyšetrí. Nie je to nič hrozné, nebolí to, dokonca je to podľa mňa celkom príjemné
to vino na privolanie som neskusala ešte
inak tie tabletky na oddialenie môžeš mať aj keď nemáš pravidelnú menštruáciu, budeš ich papať pred dovolenkou, počas dovolenky a nemusíš sa ničoho báť...