Ahojte práve riešim brigádu na leto v USA. Sám si len tak ísť netrúfam (nulové skúsenosti z okolia, ale ak ste to niekto absolvoval kľudne mi môžete poradiť ) a tak som absolvoval jeden pohovor v agentúre CCUSA. Máte s ňou niekto skúsenosti?? Prípadne
Nemam ale sam sa teraz chystam ist a nieco uz mam zistene...
Okrem poplatku agenture (cca 350e-600e, zalezi podla programu a ci je zahrnute aj zdravotne poistenie) ti treba este kupit letenku (cca 500e), vizovy poplatok (160usd) a nejake drobne poplatky + vreckove do prvej vyplaty, dokopy to vyjde minimalne 1000e, co sa vsak da zarobit aj za 2 tyzdne, podla prace.
Co som zistoval, vacsina agentur je nastavena tak, ze cim skor program kupujete, tym menej platite. To iste plati samozrejme s letenkami, okolo vianoc su ceny najnizsie, potom uz len stupaju.
Samozrejme okrem inych podmienok na Work and Travel musite byt studentom VS.
@dudoo Nemusis, vacsina miezd tychto brigad sa pohybuje na takej urovni, ze na celkove naklady zarobis v priebehu prvych 2-3 tyzdnov.
Vdaka euru to uz nie je to, co sa zarabalo v USA niekedy ale stale sa to oplati.
@vitaeestamor podobne rátam. v tých poplatkoch je už aj poistenie a víza myslím, len za tú letenku aj vreckové viac. predpokladám prvotnú investíciu tak 1500E čo je celkom dosť. ja sa len obávam o tú robotu
@krasomil no len dostať tam prácu je ťažšie ako v USA
@krasomil práve toto som chcel zistiť lebo zatiaľ som sa stretol len s pozitívnymi ohlasmi. boli aj takí čo neboli úplne spokojní a nebolo to úplne podľa ich predstáv ale nakoniec že to USA nehodnotia negatívne
@dudoo Sice ja som tam este nebol, ale sestra so svagrom boli 4x za sebou a vzdy domov doniesli v cistom cez 2500 dolarov kazdy a to mali vzdy posledne 2 tyzdne trip.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@fraintt no úprimne mne je jedno kde by som robil, ak vieš poradiť niečo do rakúska rád si vypočujem
takze ja len zohnat robotku potrebujem
Okrem poplatku agenture (cca 350e-600e, zalezi podla programu a ci je zahrnute aj zdravotne poistenie) ti treba este kupit letenku (cca 500e), vizovy poplatok (160usd) a nejake drobne poplatky + vreckove do prvej vyplaty, dokopy to vyjde minimalne 1000e, co sa vsak da zarobit aj za 2 tyzdne, podla prace.
Co som zistoval, vacsina agentur je nastavena tak, ze cim skor program kupujete, tym menej platite. To iste plati samozrejme s letenkami, okolo vianoc su ceny najnizsie, potom uz len stupaju.
Samozrejme okrem inych podmienok na Work and Travel musite byt studentom VS.
Vdaka euru to uz nie je to, co sa zarabalo v USA niekedy ale stale sa to oplati.
@vitaeestamor podobne rátam. v tých poplatkoch je už aj poistenie a víza myslím, len za tú letenku aj vreckové viac. predpokladám prvotnú investíciu tak 1500E čo je celkom dosť. ja sa len obávam o tú robotu
@krasomil no len dostať tam prácu je ťažšie ako v USA