Zaujimalo by ma ake mate ludia skusenosti s drogami...skusili ste nejake? ak ano tak ktore a dali ste si potom este? nudim sa a celkom ma zaujimaju take veci okolo drog rada by som si preictala vase nazory a pod... a ak nie tak preco a tak piste!
S trávou mám bohaté skúsenosti, patrí k môjmu životu A raz v Holandsku som skúsila halucinogénne huby, chcem si to zopakovať, lebo to radím fakt k TOP zážitkom. A LSD som mala, ale syntetika po tom zážitku už nikdy viac - zdravotné ťažkosti.... No skrátka nechcem prísť o život. Chcem skúsiť ešte prírodné veci čo svet ponúka - hašiš, šalviu, ayahuascu.
Raz som skúsil perník,myslím že bol Pardubický,s obrázkom Mikuláša na obale. A potom ešte piko u kamaráta,konkrétne pikového dolníka,ale nejak ma z neho zapieklo,odvtedy už karty nejem.
a tak poskušal som viacej toho : trávu,extázu a huby som si dal viac krát a lsd len raz aj to iba polku.skúsenosti boli super a lsd by som chcel ešte volakedy zopakovať cez leto
Mám, bohužiaľ veľa, nebudem tu všetko menovať...
Najlepší je metadon, ale radšej sa k tomu nechcem vracať. Okrem toho je top extáza Vcelku fajn aj MDMA a v kombinácii s koksom ešte lepšie.
Alebo mám ešte rada ópium alebo houbičky
Aj tak sú najlepšie prírodné, so syntetikou treba opatrne...
Ja som mala iba trávu.. Dosť ma láka mdma, ale syntetiku nechcem a halucinogény tiež nie, čiže už mi nič iné nezostáva a ešte som mala popper ten je celkom fajn a určite si ešte dám a je to legálne
@paulieevans aké si z toho mala zdravotné ťažkosti? To je asi jediná vec, ktorá ma odrádza na skúšaní drog, či nebudem mať nejaké zdravotné problémy, lebo tie často spôsobujú..
prosim nedissujte ma, ale chcela by som niekedy skúsiť LSD. LSD vlastne len stimuluje/blokuje určité časti mozgu, a nezanechá na ňom následky. Chcela by som to skúsiť len raz. Tu je krátke video o tom » www.playtvak.cz/lsd-latka-ktera...
Tráva, sneh, no a nejaká ta syntetika bola tiež, ale tu už nechcem nikdy viac, dabol ma tak mucil, ze som zlámal gauč a prial si smrť, len nech to skonci....
@ericca wuut, metadon a najlepsi? Akoze lepsi nez stof? ja som na metik chodila 2 roky, ale ze by som z neho niekedy mala daky fajny stav nemozem povedat. Tak sa trosku divim
Prečo?? už len pre toto nie
Drogy spôsobujú psychickú a fyzickú závislosť
Drogy vedú mimo zákon
Absťák (abstinenčný syndróm)
Kriminalita
Predávkovanie
Otrava
Nebezpečné konanie v ovplyvnenom psychickom stave
1. Experimenty a očarenie
Víkendové (rekreačné) užívanie:
Problémy:
Troska
@aventine Ten som nemala, pred tým mám najväčší rešpekt a kedže sa poznám a mám tieto veci až príliš rada, tak sa mu chcem radšej vyhýbať .. Brávala som len metadon a subáče .. Akože ja som práveže mala fajne stavy, všetci okolo mňa čo tiež brali grcali z toho, ale mne to proste nerobilo fyzicky až tak nejak zle, takže ja som si to užívala
@ericca joj veru sa vyhybaj radsej mne sa len zdalo ze si v nejakom podobnom forku oznacila aj H, ale asi si ta s niekym pletiem. A to si teda asi nemala tie subace a metadon denne na predpis, iba rekreacne, ci? Ja som bola na metadone predtym, na subacoch teraz - subace mi praveze nerobia absolutne nic akurat proti krize su dobre. Z metadonu som nejaky stav mala akurat prvy mesiac, ale zial bolo mi ten mesiac z neho tak strasne grcno takmer nepretrzite, ze som tie dobre one ani nevnimala a to podotykam som bola uz par rockov na H a takto mi bolo nedobre, sranda ze na teba mal len dobre ucinky ale tak kazdy podla svojho Gusta, ja napriklad nedam dopustit na Tramal, ktory vacsina opiozrutov len ofrflava Akurat ho uz nemozem kvoli epi, ale stav z neho doteraz po vsetkych skusenostiach povazujem za najdokonalejsi pre mna.
@derimax3 a mna, najdrsnejsuu birdzovsku fetku najviac sa chvastajucu svojim tazko natrenovanym fetosstvom, si zabudol pozdravit?! ci este viac sa musim snazit?
Ach ach, tolke roky som sa tu tvarila ako slusne diovca, a na stare kolena sa takto rozkecavam sta pubertak po prvej caare. ale ked, to je jedina tema ku ktorej mam aspon trosku co povedat
@aventine Nie, veru, vyskúšala som takmer všetko, ale toto nie... No ono som s tým začala, keď som bola v sračkách po speede, na hnusné dojazdy a tak. No a potom aj rekreačne
No hej, každý na to reaguje inak. Však sa aj všetci čudovali, že mi nič potom neni, asi som nejak imúnna na tieto veci alebo čo Ale teraz keď som doma na slovensku tak tu toto neviem zohnať, takže mám od toho pauzu..
A si v pohode keď ti subáče nič nerobia a tramal nemôžeš ? Držím palce, nech je len lepšie
@aventine no oki tak ťa vyhlasujem za najväčšiu fetacku birdzu keď ti to pomôže a budem ťa tagovat v každom fóre o drogách. Budeš taký drogový poradca oki?
@derimax3 dakujem, oooo dakujem! O tento titul som cely zivot usilovala, a moje modlitby boli dnes vyslysane! ^^
Rada by som pri tejto vzacnej prilezitosti pozdravila moju macicku a odkazala vsetkym dufajucim, nech len pekne dufaju dalej, nic nie je nerealne a kazdy si moze splnit svoje sny!
(Ale radit tu veru nikomu nic nebudem, na to mate guugl retardi! )
Skusila som marihuanu a kokain. Travu viac krat, kokain 1x ,ale kedze nie som typ ,ktory sa lahko dostava do zavislosti a nepotrebujem utekat z reality takouto formou tak to u mna skoncilo v tom bode v akom to zacalo. Ale kokain bol fajn. Neskutocny pocit stastia, lasky a na druhy den nikomu nebolo zle, nemali sme ziadne divne stavy ani nic. Dohodli sme sa v partii ,ze to vsetci spolu vyskusame. Niektori to skusili este viac krat, ale nikto sa nestal fetakom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Najlepší je metadon, ale radšej sa k tomu nechcem vracať. Okrem toho je top extáza Vcelku fajn aj MDMA a v kombinácii s koksom ešte lepšie.
Alebo mám ešte rada ópium alebo houbičky
Aj tak sú najlepšie prírodné, so syntetikou treba opatrne...
@paulieevans aké si z toho mala zdravotné ťažkosti? To je asi jediná vec, ktorá ma odrádza na skúšaní drog, či nebudem mať nejaké zdravotné problémy, lebo tie často spôsobujú..
Drogy spôsobujú psychickú a fyzickú závislosť
Drogy vedú mimo zákon
Absťák (abstinenčný syndróm)
Kriminalita
Predávkovanie
Otrava
Nebezpečné konanie v ovplyvnenom psychickom stave
1. Experimenty a očarenie
Víkendové (rekreačné) užívanie:
Problémy:
Troska
Ach ach, tolke roky som sa tu tvarila ako slusne diovca, a na stare kolena sa takto rozkecavam sta pubertak po prvej caare. ale ked, to je jedina tema ku ktorej mam aspon trosku co povedat
No hej, každý na to reaguje inak. Však sa aj všetci čudovali, že mi nič potom neni, asi som nejak imúnna na tieto veci alebo čo Ale teraz keď som doma na slovensku tak tu toto neviem zohnať, takže mám od toho pauzu..
A si v pohode keď ti subáče nič nerobia a tramal nemôžeš ? Držím palce, nech je len lepšie
Rada by som pri tejto vzacnej prilezitosti pozdravila moju macicku a odkazala vsetkym dufajucim, nech len pekne dufaju dalej, nic nie je nerealne a kazdy si moze splnit svoje sny!
(Ale radit tu veru nikomu nic nebudem, na to mate guugl retardi! )
tak čo už - neskúšala som tak som vytiahla z internetu
Trava
Piko
Amfetamín
Koks
Hriby
2CB
Tramal, diazepam, stilnox, stopex
Extaza, ale to mi nikdy nič nespravilo
to bude tak všetko